A Milli Takım Hoendorloo'da İlk Antrenmanını Yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
A Milli Takım Hoendorloo'da İlk Antrenmanını Yaptı
[h=2]Hollanda'da bulana A Milli Futbol Takımı, FIFA 2014 Dünya Kupası Grup Eleme maçı için Hoendorloo'da Golden Tulip Victoria Oteli'ndeki futbol sahasında ilk antrenmanını yaptı.[/h]Hollanda'da bulana A Milli Futbol Takımı, FIFA 2014 Dünya Kupası Grup Eleme maçı için Hoendorloo'da Golden Tulip Victoria Oteli'ndeki futbol sahasında ilk antrenmanını yaptı.
Saat 19.00'da konakladığı otelin sahasında gerçekleşen antrenmanın ilk 30 dakikası basına açık olarak yapıldı.
Antrenmana Egemen Korkmaz ve Semih kaya katılmayarak düz koşu yaptı. Semih kaya'nın sağ ayak ve dış bağında esneme olduğu, Egemen Korkamaz'ın ise sağ dizinde esneme olduğu açıklandı. Bu iki futbolcunun Hollanda da MR'ı çekildikten sonra durumları netlik kazanacak.
Diğer taraftan Umut bulut ve Mert günok'da düz koşu yapanlar arasında idi. Umut bulutun sağ ayağında ödem ve gerilme olduğu, Mert günok'un ise sağ diz bağlarında esneme olduğu ifade edildi.
Kadroda yer alan diğer futbolcular ise kendi aralarında kısa pas çalışması yaptı. Ardından futbolcular altışarlı gruplar halinde düz koşu yaptı. Teknik Direktör Abdullah avcı saha ortasında çalışmaları yakından izledi. Futbolcuların antrenman boyunca neşeli olmaları gözden kaçmadı.
Az sayıda Türk taraftar antrenman sahasına alınmazken, Hollanda polislerinin sıkı denetim sağlamaya çalıştığı görüldü.
A MİLLİ TAKIMIN PROGRAMI ŞÖYLE
A Milli, 4 Eylül Salı günü saat 11.00'de ve 19.00'da antrenman gerçekleştirecek. Otel sahasında yapılacak 11.00'deki antrenmanın ilk yarım saatini basın mensuplarının takip edeceği açıklandı. 5 Eylül Çarşamba günü saat 14.00-15.00 arasında Golden Tulip Victoria Oteli'nde bir futbolcu ve A Milli takım antrenörünün katılımı ile basın sohbeti gerçekleştirileceği ifade edildi. Aynı gün saat 19.00'da otel sahasında başlayacak antrenmanın ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık olacağı belirtildi.
A Milli takım, 6 Eylül Perşembe günü saat 12.30'da Hoenderloo'dan Amsterdam'a hareket ederek Hotel Okura'da konaklayacağı kaydedildi. A Milli Takımın Teknik Direktörü Abdullah avcı ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı 6 Eylül Perşembe günü saat 18.00'de maçın oynanacağı Amsterdam Arena'da düzenleneceği açıklandı. Toplantının ardından saat 19.00'da başlayacak olan A Millilerin antrenmanının ilk 15 dakikası basına açık olacağı duyuruldu.
A Milli takım, Hollanda maçının hazırlıklarını karşılaşmanın yapılacağı 7 eylül sabahı saat 11.00'de Sv RAP Aanloop 4'te basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacağı açıklandı.
FIFA 2014 Dünya Kupası grup elemelerindeki ilk maçımız olan Hollanda-Türkiye karşılaşması, 7 Eylül Cuma günü saat 20.30'da (TSİ 21.30) Başkent Amsterdam'da ki 55 bin kişilik Amsterdam Arena stadında oynanacak.
Milli takım kafilesi, Hollanda maçının ardından 8 Eylül Cumartesi günü saat 14.00'te Thy uçağı ile Amsterdam'dan hareket ederek İstanbul'a döneceği ifade edildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt