A-GPS Detayları ve Nokia E-66

Sponsorlu Bağlantılar

sonne34

Üye
    Konu Sahibi
A-GPS Detayları ve Nokia E-66
Arkadaşlar merhaba,
Bir konuyu fazlasıyla aramama ragmen sonuç bulamadım, o yuzden size sormak istiyorum.
A-GPS, yardımlı GPS olarak biliniyor, şebekeden uydu yerleri konusunda bilgi alıyor diye okudum ancak hicbiri kesin degil. Sonuc olarak a-gps şebeke olmadan çalışmaz mı, ücretlendirme var mıdır. nokia e66 almayı düşünüyorum ve a-gps olması bu yüzden düşündürüyor. Bilen arkadaslardan yorum bekliyorum.
Şimdiden teşekkrler.

• Beğen
Tepkiler: -pes-

furkanosman

furkanosman

Üye
benim cihazdada var a gps(( program olarak garmin kulanıyorum)) her girdigimde internetede baglanıyo bu güne kadar kont gimedi ama nokimaps de nasıldır bilmem ben garmin kullanıyorum zaten kullanıcagı herşey içinde harita sesler vs nokia maps da eksikler var zannedersem ve buna gider kontor ama saglam bi garmin yukleyerek mukemmel bi gps e sahip olabilirsin

86vural

Üye
a-gps yardımlı diyorsunda o normal çalısıyor fakat bulundugun mekanda wifi falan varsa çevrimiçi yapınca (nokia mapsta bu var ) gps e wifi ile destek saglanıyor daha ii bağlanabilmesi için yok dersenki sadece gps ile bağlanacam çevrim içi modundan cık olur biter :)

pilisten

Üye
gitmiyo konturfalan hatsız yap tlfn

nevzat27

Üye
teşekkü ederim

ahenk

ahenk

Üye
a-gps cihaza entegredir yani donanım sebeke üzerinden çalişmaz kullandıgın navigasyon programının içinde wep baglantısını kapatıp uydu baglantısı üzerinden navigasyon yapabilirsin

iyi forumlar

vedat09

vedat09

Üye
:megafon:hattın vodafone ise al bi aylık cepnet paketi 8 tl ye istediğini yap buda navigasyon da dahil:megafon:

-pes-

Üye
teşekkür

muharrem6264

Üye
nokıa n73 e olurmu veya şuan en iyi navigasyonlu cep telefonu hangisi adreslere çok ihtiyacım oluyor iş için yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler email: [email protected]

memetsaid

memetsaid

Üye
ARKADAŞLAR sonuc olarak önerinzi nedir kontör gidermi gitmezmi

miy_ey

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Bir konuyu fazlasıyla aramama ragmen sonuç bulamadım, o yuzden size sormak istiyorum.
A-GPS, yardımlı GPS olarak biliniyor, şebekeden uydu yerleri konusunda bilgi alıyor diye okudum ancak hicbiri kesin degil. Sonuc olarak a-gps şebeke olmadan çalışmaz mı, ücretlendirme var mıdır. nokia e66 almayı düşünüyorum ve a-gps olması bu yüzden düşündürüyor. Bilen arkadaslardan yorum bekliyorum.
Şimdiden teşekkrler.
Yazılanlarin hepsini okumadm ama sana sunu soyliyeyim hayatimda kullandigim ilk nokia telefon e66. gayette memnunum. Gps olarak Kendi yazilimini kullaniyorum. Sadece ayarlarindan navigasyon bolumune girip tumlesik gps yazan yeri seciyorsun Olay bitiyor. Yalniz orjinalindeki programi nokia oviden guncellemeni tavsiye ederim. Ben free gps olarak kullaniyorum
:oke:

blossroom

blossroom

Üye
haritalar gözükmüyor uyduları bulamıyor telfonum e66 yardı acilll lütfennnnn

Saygılar şimdiden teşekkürler