A-101 6 Kasım 2015 aktüel ürünler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madmax50

Üye
    Konu Sahibi
A-101 6 Kasım 2015 aktüel ürünler

Sarangni

Üye
buyur o zaman :

durduk yere konu açmak gereksiz forumda kalabalık yapıyor bence

Herkes BİM sitesini ziyaret etmiyor ama siteyi ziyaret ediyor. Neden gereksiz olsun ki?

Formsuz da gereksizler diye bir bölüm varken buna gereksiz demekte ironik olmuş.

Tepkiler: byAndroid
Herkes BİM sitesini ziyaret etmiyor ama siteyi ziyaret ediyor. Neden gereksiz olsun ki?

Formsuz da gereksizler diye bir bölüm varken buna gereksiz demekte ironik olmuş.

sadece fikir herkese göre değişir ama forum da bu tarz konular yüzünden yardım konuları vb önemli konular aşağılarda kalıyor diye düşünüyorum

Ozan

Admin
sadece fikir herkese göre değişir ama forum da bu tarz konular yüzünden yardım konuları vb önemli konular aşağılarda kalıyor diye düşünüyorum
Haklısınız ama Sıcak Fırsatlar bölümünün amacı bu zaten, herhangi bir firmada devamlı da olsa bir indirim veya avantajlı fiyatlar içeren kampanyalar varsa sitemizde duyurmak tercih ettiğimiz yöntemdir.

Tepkiler: Cezzbedici3, ghstr ve SHS
Böyler markalardan alınan telefon,bilgisayar ve başka teknolojik aletlere güvenilirmi?

Böyler markalardan alınan telefon,bilgisayar ve başka teknolojik aletlere güvenilirmi?
aslında güvenilir ama arkadaş bir tablet aldıydı 2 hafta sonra sadece çantada kılıfı ile birlikte taşıdığı cihaz çantadan çıkınca ekran kasadan ayrı olarak çıkmış

Tepkiler: Who_knoxer ve ghstr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...