A-101 6 Kasım 2015 aktüel ürünler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madmax50

Üye
    Konu Sahibi
A-101 6 Kasım 2015 aktüel ürünler

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
yanlış anlamayın ama bu tarz konular gereksiz bence @Mesut Aktaş @SHS @Ozan

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence çok gerekli

Sarangni

Sarangni

Üye
buyur o zaman :

durduk yere konu açmak gereksiz forumda kalabalık yapıyor bence

Herkes BİM sitesini ziyaret etmiyor ama siteyi ziyaret ediyor. Neden gereksiz olsun ki?

Formsuz da gereksizler diye bir bölüm varken buna gereksiz demekte ironik olmuş.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Herkes BİM sitesini ziyaret etmiyor ama siteyi ziyaret ediyor. Neden gereksiz olsun ki?

Formsuz da gereksizler diye bir bölüm varken buna gereksiz demekte ironik olmuş.

sadece fikir herkese göre değişir ama forum da bu tarz konular yüzünden yardım konuları vb önemli konular aşağılarda kalıyor diye düşünüyorum

Ozan

Ozan

Admin
sadece fikir herkese göre değişir ama forum da bu tarz konular yüzünden yardım konuları vb önemli konular aşağılarda kalıyor diye düşünüyorum
Haklısınız ama Sıcak Fırsatlar bölümünün amacı bu zaten, herhangi bir firmada devamlı da olsa bir indirim veya avantajlı fiyatlar içeren kampanyalar varsa sitemizde duyurmak tercih ettiğimiz yöntemdir.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, ghstr ve SHS

madmax50

Üye
    Konu Sahibi
yanlış anlamayın ama bu tarz konular gereksiz bence @Mesut Aktaş @SHS @Ozan
Bimin sitesine bu ürünler 1 hafta sonra ekleniyor, çoğu da eklenmiyor. Yanlış geldiniz sanırım burası sıcak fırsatlar konusu. İnsanlar buraya bu tip konuları takip etmek için geliyor.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Böyler markalardan alınan telefon,bilgisayar ve başka teknolojik aletlere güvenilirmi?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Who_knoxer
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Böyler markalardan alınan telefon,bilgisayar ve başka teknolojik aletlere güvenilirmi?
aslında güvenilir ama arkadaş bir tablet aldıydı 2 hafta sonra sadece çantada kılıfı ile birlikte taşıdığı cihaz çantadan çıkınca ekran kasadan ayrı olarak çıkmış :ehe

• Beğen
Tepkiler: Who_knoxer ve ghstr
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
aslında güvenilir ama arkadaş bir tablet aldıydı 2 hafta sonra sadece çantada kılıfı ile birlikte taşıdığı cihaz çantadan çıkınca ekran kasadan ayrı olarak çıkmış :ehe

bu yüzden çok güvenilirler işte :ehe

• Beğen
Tepkiler: Who_knoxer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt