_DIKKAT!!! h¤ndler paylaşımı değil_

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
h@ndler iyi değil ama napalım zorluyorlar ne kadar turkcellin hız-kota sınırsız ucuz neti olsada :D

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Mesela 2.gb kota 10 tl olsa hız sınırı olmasa aylık alırım . Ama cepnetle yürümüyor .Hem 3gli tellere h@ndlerler ttnet kadar hız yapıyor . - Haksızmıyız Cepnette İş Yok :S

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Mesela 2.gb kota 10 tl olsa hız sınırı olmasa aylık alırım . Ama cepnetle yürümüyor .Hem 3gli tellere h@ndlerler ttnet kadar hız yapıyor . - Haksızmıyız Cepnette İş Yok :S

Katılıyorum :oke:

PcCasper

Üye
Bedava internet ten anlayan kaç kişi var pc de önemli

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
h andlere devam

calypso16

calypso16

Üye
bende s2 var ve yıkılan paket kullanıyorum 1gb internet hakkım var, bittiğinde kullanabilirmiyim uyarsa tabi cebe

Praet0r2

Üye
handlerui diye google de arattım ama hiç bi ... Anlamadım opera programı geliyor aramada onu indiriyorum başta değişik bi ekran geliyor sonra devam ediyorum sonra normal opera geliyor ben bi fark göremedim benim cepnetim var hızlanırmi diye yine denedim baktım hız yine aynı sizde hız nasıl yüksek oluyor yardım ederseniz sevinirim

Mert045

Mert045

Üye
handlerui diye google de arattım ama hiç bi ... Anlamadım opera programı geliyor aramada onu indiriyorum başta değişik bi ekran geliyor sonra devam ediyorum sonra normal opera geliyor ben bi fark göremedim benim cepnetim var hızlanırmi diye yine denedim baktım hız yine aynı sizde hız nasıl yüksek oluyor yardım ederseniz sevinirim

vay anasını sayın seyirciler :)

TheCower

TheCower

Üye
Hadler ne ya hu?

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
eğer programı ben yaparım diyorsan çok karışık. Anlatan birini de zor bulursun. Araştır bakalım :)

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi

mevcut cepnet paketin varsa hızlanması içix hndler bi fayda etmez. Hndler cepnet ve tl si olmayan genelde öğrenci kesimin interneti :)

yunus4554

yunus4554

Üye
Aynen

liselixx

Üye
yıl olmuş 2012 daha öğrenmeyen var bende 2012de öğrendim :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt