Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
__N96 vs N95 8GB HanGisi Daha KarizMa ?___
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jelatin
Üye
Konu Sahibi
__N96 vs N95 8GB HanGisi Daha KarizMa ?___
Merhaba Arkadaşlar Konu Şu Tip Olarak Karizma Olarak N96 mı İyidir N95 8GB mı? Telefonun Özellikleri Olarak Değil Telefonun Şıklığı Tipi Kızağı Olarak Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim...
jackalx_06
Üye
bence n96
Esendağlı
Üye
Bencede n96 tabiiki
jelatin
Üye
Konu Sahibi
herkes farklı bişiler söylüyor bu konuda kimi %100 n95 kimi n96 çok karışık bir konu ama inşallah burada çözeriz bu konuyu...
Godfather
Üye
n96
ProFeteröl
Üye
N95 Daha Erkeksi Duruyo bence
contimontikonti
Üye
n96 daha ii
anl_tr
Emekli Yönetici
Karizmatik olarak sormuşşsun oyuzden N96 derim
ama özellik ve işlevsellik olarak tabiki N95 8gb
pavilion
Üye
Bu beğeni meselesi, ben 1buçuk yıl n95 8gb kullandım, ikisinide bedava verseler yine n95 8gb alırım tamamen şahsi görüşüm n95 8gb daha karizmatik.
DERBEDER-34-
Üye
bence şu karşılaştırma mercedesle bmw yi karşılaştırmak gib bişeyu gibi .... n95 siyah rengi çok ağır abi havasında ama n96 da tam bi aristokrat ve iş adamı e özel kişi telefonu havası var ama ben derimki benim tercihim tabiki NUMBER ONE N 96 ........
ısland
Üye
n96
salih_123
Üye
bence de n96
çeşnibahar
Üye
n96'sı olan arkadaşlarım var ve n96'nın kızağı daha sağlammış gibi geldi bana.. ama özellik, fonksiyon ve dış görünüş bakımından tapiki de n95 8gb..
merty24
Üye
n95 8gb tasarım olarak ortalamanın üzerinde fakat n96 tasarım olarak daha iyi
Emperian
Üye
bu forumdan okudum aldm çok memnunum. Tabiki de N95 8 Gb. N95 kötü bence ama N95 8 Gb süper ötesi