dnz_52
Üye
bende usta olmasamda yardımcı olmaya çalışıyım arkadaşım ..
menüdeki klasörüne resim video gibi şeyler atamazsın. menüde olan şeyleri atabilirsin sadece.. resim veya videolarını gizlemek için ayrı program yüklemen gerekli. bende handy guard diye bir program var. tavsiye ederim. fakat kurumu için sertifika işini öğrenmen lazım..
kolay gelsin
--------------- Ekleme ---------------
sertifika için
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...e-dil-turkce-anlatim-11-12-2009-a-284866.html
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...a-2-saniyede-sertifikalama-islemi-272614.html
Öncelikle yazıma cevap verdiğin, üşenmeyip bu kadar yazıyı yazdıgın için cok teşekkür ederim dostum.. gercekten bu telefon hakkında en ufak bilgiye bile ihtiyacım var daha öncede soylediğim gibi sordugum sorular belki bir coğunuz için cok basit sorular olabilir ama bilmemek gercekten cok zor bişey.. daha soracagım cok sorular var esasında... mesela hackleme kosunu merak ediyorum.. bu hackleme bilgisayarımıza korsan windows yüklemek gibi bişeymi.. diyelimki ben telefonu hackledim basımıza bi iş acılırmı yada daha sonra ben vazgectim diyip telefonu ilk aldıgım haline geri dönüştürebilirmiyim ??? bu konularda bilgilerinizi bekliyorum... Şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum..
hacklemek korsan windows gibi değil ama benziyor yani bu telefon normalde korsan ve lisanssız uygulamaları yüklemene izin vermez hacklemenin amacı telefonun bu tür uygulamaları yüklemene izin vermesini sağlar....
yani şöyle düşün elinde bir korsan windows CD si var ama PC ye takıp yüklemeye çalıştığında bilgisayarın bu bir korsan CD bunu yükleyemezsin diyor...
hakan senden bir ricada buluncam..
bu telefonun galerisi bana çok saçma geliyor. herşeyiyle.
*** fotoları diyelim. çekilenler diye biyer var. çektiğim bütün resimler orda görünüo. ordan bi resmi başka yere atamıosun. albüm de başka bi klasör açıyorum. çekilenlerden oraya taşıyorum. resim çekilenler kısmında yine duruyo.. yanlışsam nasıl oldunu öğretirmisin. yada bi çözüm
*** müziklere geçelim. aynı fotolar gibi bütün müzikler aynı yerde gözüküyor. komik ses kaydı fln yüklüosun tele oda şarkıların içinde çalıyor. ona ayrı bir klasör yapamıyosun.
bundan önce de symbian telefon kullandım. ama onda galeride rahatca klasörler oluşturabiliodun. bu sölediğim şeylere bi çözümün varmı.
yada diğer arkadaşlardan buna bi çözüm bulan varmı_??
cvplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
yaa saklanacak bişey değil. sadece düzenli halde klasörlemek istiyorum. bi resim için 200 tane resme bakmadan bulmak için mesela..
başka bi galeri programı varmıdır diye sormuştum. sende bu durumdan müzdaripsin galiba.
neyse.. çok teşekkürler
Ya evet dostum bu konudan bende şikayetçiyim özellikle resimler konusunda klasörleme yapamıyorum hele hele fotograflarım kısmındaki tümü secenegi ne var ne yoksa hepsini gösteriyo.. cok sinir bi durum.. bunun bi caresi olmalı..hakan senden bir ricada buluncam..
bu telefonun galerisi bana çok saçma geliyor. herşeyiyle.
*** fotoları diyelim. çekilenler diye biyer var. çektiğim bütün resimler orda görünüo. ordan bi resmi başka yere atamıosun. albüm de başka bi klasör açıyorum. çekilenlerden oraya taşıyorum. resim çekilenler kısmında yine duruyo.. yanlışsam nasıl oldunu öğretirmisin. yada bi çözüm
*** müziklere geçelim. aynı fotolar gibi bütün müzikler aynı yerde gözüküyor. komik ses kaydı fln yüklüosun tele oda şarkıların içinde çalıyor. ona ayrı bir klasör yapamıyosun.
bundan önce de symbian telefon kullandım. ama onda galeride rahatca klasörler oluşturabiliodun. bu sölediğim şeylere bi çözümün varmı.
yada diğer arkadaşlardan buna bi çözüm bulan varmı_??
cvplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
CorePlayer'ın ayarları vardı da neysetufan , cevabın için teşekkür ederim. yükledim coreplayerı ama smart movie kadar beğenmedim. açıyorum videoyu tam bi tam boy oluyo küçültüyorum bazen oynuyo oynamıyo. çömedim. kapatıp açınca aynı yerden başlıyor. gibi..
smartmovie de benim bahsettiğim sorunla karşılanız yokmu arkadaşlar. program açılıyor. içinden bir video açtığımda program tamamen kapanıyor.
Bende çift parça idi...tüm smart movie yi sildim derken ... ztn uygulama yöneticisinde tek parça olarak görünmüyormu? onu bende sildim. tekrar yükledim smart moviyi. hemde 10 defa flnama her yüklememde yine aynı sorun.
neyse ya bir video oynatıcıyı sorun yapmayalım. ama canımı sıktı
teşekkürler.
Arkadaşlar N85 de video kayıt yaparken flas kapalı konumundayken dahi kırmızı ısık yanıyor aynı olay foto cekimindede oluyor hiç bi şekilde flas yansın istemiyorum ama cekim tusuna basınca resim cekene kadar flas yanıyor sadece son cekme anında flas patlamıyor bu durumun bi çaresi varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?