93 MB'lık işletim sistemi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
93 MB'lık işletim sistemi!

Külüstür PC'nizde bile çalışacak, tüm yüklerinden kurtulmuş çok özel bir işletim sistemi..

Bugünlerde artık gündelik olarak kullandığımız araçların neredeyse tamamı bulutlara taşındı. Müzik, video, ofis dokümanları, oyunlar... Bunların tamamını internet üzerinde bulmak mümkün. Durum böyle olunca işletim sisteminin gelişmiş özellikleri de yavaş yavaş gereksiz hale gelmeye başlıyor.

Siz de işlerinizi sadece internet üzerinde göreceğiniz zamanlarda kullanabileceğiniz, tüm fazlalıklardan arınmış, sade ve hızlı alternatif bir işletim sistemi arıyorsanız Browser Linux ihtiyacınızı karşılayabilir.

Sadece 93 MB'lık bu işletim sistemi içerisinde minimum uygulama ile birlikte geliyor. Ama en azından başlangıç için içeriğindeki Firefox bile yeterli olacaktır. Diğer tüm ihtiyaçlarınızı internet üzerinden karşılayabileceğiniz gibi, dilerseniz Browser Linux'ın ek uygulamalarını da yükleyerek sistemi zenginleştirebilirsiniz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: -efşan
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
:aha:

okeane3110c

okeane3110c

Üye
:oha: :disko: :d:

DPool

DPool

Üye
:blink::blink: çok küçük ya :ehe 93 mb

Utku

Utku

Üye
Yükleyen var mı?

Mareşal

Üye
:tşk: abi benim makinaya olmamı ki bu

----------Eklendi @ 22:13:14 ---------- Yazıldı @ 22:12:54 ----------

anaa banlı olduğunu yeni gördüm daha

mangdaşire

mangdaşire

Üye
win.95 45 mb :ehe valla çok külüstür pclerde en saglamı linux kullanmak.çünkü oyun ve birçok program için donanım yetmez.linuxun çok stabil işletim sistemleri var.oyun ufak tefek oyunlar oynanır ama büyük oyunları oynatmaz,program desen hepsi beleş,krek falan yok,dolayısıyla virüs falanda giremiyor.

katates

katates

Üye
Windows 98 kurarım. yeter :islik

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bunu flash a kurup boot edip kullanmak lazım aslında sadece internete gireceğin zamanlarda tak flasi aç pc yi kullan :D

enginzz

enginzz

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt