920 ws s3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
ben olsam 920 alırdım arkadaşın biri müzik kalitesi yazmış
nokia nın bilen. göz pureview kablosuz şarjını yazmamış ama

Eksiklerim olabilir. Bunu sivri bir dil yerine , dost bak sunlari yazmamissin seklinde desen daha iyi olur. Kamera yazdim ayrica orda. Herneyse.

Kerim.

Kerim.

Üye
tabiki s3.windows phone daha gelismedi bence.daha beklemek lazim

MücahitTokgöz

lumia 920 yi s3 den cok severim ama tarafsz olarak konusmak gerekirse 920 nin ici bos bi telefon oldugunu kabul etmek gerekir beyler android ve ios kullanmis ve lumiayida baya incelemis birisi olarak magazanin cok cok gelismeye ihtiyaci var onun disinda sistem olarak hiz olarak iosa rakip derim sadece sistem ve hiz diyorum sadece tekrar yoksa onun disinda yanina yaklasamaz hala alinasi bir telefon deil zamana ihtiyaci var. S3 almani tavsiye ederim ;)

uzmali

uzmali

Üye
    Konu Sahibi
note 2 baktım çok buyuk

-lumia 920 kullandım ınterntte gercekten cok hızlı upload download yapıyor daha karızmatık durusu var

-S3 hayallerımın telefonu cok saglam ıc tasarımı var ve android her zaman bir ayrıcalık bence ...

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Lumia aL Derim KardeS Çok hızLı fLash Desteqi qeLecekti qeLdmi biLmyOrum

Türe

Türe

Üye
@uzmali yalniz kendi tarayicisinda upload destegi yok.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
ihtiyaçlarını her yönden karşılayacak bir telefon istiyorsan lumia 920 al geçende yapılan testlerde gösterildi s3ten kat kat iyi çıktı tercihim lumia 920 al derim :good:

Türe

Türe

Üye
ihtiyaçlarını her yönden karşılayacak bir telefon istiyorsan lumia 920 al geçende yapılan testlerde gösterildi s3ten kat kat iyi çıktı tercihim lumia 920 al derim :good:

Her yönden karşılamayacak. -Oyun ve uygulama , yetersiz tarayıcı desteği , kişiselleştirme-

• Beğen
Tepkiler: Dede
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Hangi testler o :hmmm rica etsem şu s3 ten kat kat iyi olan L920 testini
paylaşabilirmisin...

Aklıma gelmişken şunuda belirteyim ; n8 ile çektiğim videoları L920 ile açamadım ; iki telefonda nokianın olmasına rağmen neden açmadı ? Bilgisi olan varsa nasıl olacağını biri yazarsa iyi olur..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ne için alacaksın o önemli.. ?? daha çok internet kullanacaksan 920 oyun uygulamayı unut derim..Ha uygulama yok mu tabii ki var..Ama android kadar kişiselleştirilebilir bir cihaz değil..Bug çok az rahat bir sistem..s3 daha oyunvari,interneti de yeterli düzeyde uygulama sıkıntısı olmayan üst seviye bir cihaz..Telefonla çok uğraşmayı seviyorsan s3 derim..One serisine de bakabilirsin ayrıca..

tapatalk

tapatalk

Üye
Ne için alacaksın o önemli.. ?? daha çok internet kullanacaksan 920 oyun uygulamayı unut derim..Ha uygulama yok mu tabii ki var..Ama android kadar kişiselleştirilebilir bir cihaz değil..Bug çok az rahat bir sistem..s3 daha oyunvari,interneti de yeterli düzeyde uygulama sıkıntısı olmayan üst seviye bir cihaz..Telefonla çok uğraşmayı seviyorsan s3 derim..One serisine de bakabilirsin ayrıca..
internet diyosunda ie de html 5 yarım yamalak var diğerleri yok zaten

PriZm

PriZm

Üye
:hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
internet diyosunda ie de html 5 yarım yamalak var diğerleri yok zaten

Html 5 yarım olsun Flash ı onu geçtim zaten s3 le internet performans pek farkı yok arkadaş kendim beğendim yazmış zaten üstü okursan

- - - Eklendi - - -

ayrıca bence wp daha tam oturmadı ben şahsen s3 alırdım ama dedigim gibi htc one serisine de bakabilirsin

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
paylaşabilirmisin...

Aklıma gelmişken şunuda belirteyim ; n8 ile çektiğim videoları L920 ile açamadım ; iki telefonda nokianın olmasına rağmen neden açmadı ? Bilgisi olan varsa nasıl olacağını biri yazarsa iyi olur..

bak burda bi sürü konular var alttada karşılaştırma konularıda onlarada bakabilirsin ayrıca
http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/lumia-920-vs-s3-detayli-hiz-testi-727966.html
he bide n8 ile çektiğin videoları açmamasının sebebi isede şu olabilir ikisinin arasında işletim sistemi farklılıkları var bu yüzden dosya formatları değişik olabilir ondandır

- - - Eklendi - - -

arkadasım bu ne nedir bu nokia düşmanlığı lumia yeni bir sistem ve gelişmesi bakımından biraz şans tanıyorlar güzel uygulamalar ve oyunlarda gelmeye başladı lumiaya andoriddiki ve iosdaki bazı oyunlar ve uygulamalarda geliyor yavaş yavaş sadece bunun gelişmesi biraz daha zamanını alacaktır çok kısa sürede 130.000 bin uygulama oyun ve mağazasında biraz sabır

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
paylaşabilirmisin...

Codec farkı diye bir şey duydun mu?

tapatalk

tapatalk

Üye
bak burda bi sürü konular var alttada karşılaştırma konularıda onlarada bakabilirsin ayrıca
http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/lumia-920-vs-s3-detayli-hiz-testi-727966.html
he bide n8 ile çektiğin videoları açmamasının sebebi isede şu olabilir ikisinin arasında işletim sistemi farklılıkları var bu yüzden dosya formatları değişik olabilir ondandır

- - - Eklendi - - -

arkadasım bu ne nedir bu nokia düşmanlığı lumia yeni bir sistem ve gelişmesi bakımından biraz şans tanıyorlar güzel uygulamalar ve oyunlarda gelmeye başladı lumiaya andoriddiki ve iosdaki bazı oyunlar ve uygulamalarda geliyor yavaş yavaş sadece bunun gelişmesi biraz daha zamanını alacaktır çok kısa sürede 130.000 bin uygulama oyun ve mağazasında biraz sabır
bi git hacı mastelaa gayet objektifti. bi uygulamaya 15 lira verde görüyüm seni

PriZm

PriZm

Üye
Ha bu arada.WP8'in kodek desteği berbat.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar tamam, henüz sistem yeni kabul ediyorum bir çokta eksiği var. Ama her zaman söylüyorum bu eksiklikler öyle aman aman eksiklikler değil. Android'in ilk zamanlarını da biliyoruz, her neyse şu konuda neye aşık atıyorsunuz onu anlamış değilim. Arkadaşlar adam akıllı konunun özüne bağlı olarak yorum yapın/fikrinizi belirtin lütfen.

Şimdi bu adama siz yardımcı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Ayrıca teşekkür ediyorum Süleyman(Türe) kardeşim iki maddede kısa ve öz olarak fikrini belirtmiş. Bana göre en doğrusu budur.

Şimdi efenim, ben bir Lumia920 kullanıcısı olarak fikirlerimi söylüyorum, bakın fanboy olarak değil kullanıcı olarak.

Lumia920 kamerası, diğer ekstra özellikleri ile gerçekten çok stabil çalışan hızlı bir işletim sistemine sahip, evet tarayıcısı henüz upload desteği sunmuyor ama bu bir sorun mu? Bence değil, çünkü geçici olarak bu sorunu 3.parti uygulamalar ile ihtiyacımızı karşılayabiliyoruz. Şuan için ihtiyaç duyulan en önemli özellikleri; Dosya yöneticisi, bildirimler merkezi, Türkçe komut ve Flash player desteğidir. (Bunların dışında gerisi teferruat.) Ayrıca hepimiz biliyoruz ki Adobe firması mobile üzerindeki flash player desteğini sonlandırdı, e bundan böyle mobile cihazlarda olmayacağı için bu seçeneği kaldırabiliriz öyle değil mi?. Zaten yakında tüm siteler html5'i destekliyor olacaktır.

Uygulama konusunda mağazanın şuan ki ilerleyişi gayet iyi, not olarak belirtmek istiyorum biraz uygulamalar pahalı ama ne yapalım hiç olmamasından iyidir. :) Henüz yeni olan bu sisteme biraz şans tanıyın.

Ayrıca sistem son çeyrekte alacağı Majör güncelleme ile baştan ayağa değiştirilmiş bir sistem olacak. (İnşallah bunun için sadece sabır gerekli.)

Bunu kaç kişi biliyor?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Arkadaşlar tamam, henüz sistem yeni kabul ediyorum bir çokta eksiği var. Ama her zaman söylüyorum bu eksiklikler öyle aman aman eksiklikler değil. Android'in ilk zamanlarını da biliyoruz, her neyse şu konuda neye aşık atıyorsunuz onu anlamış değilim. Arkadaşlar adam akıllı konunun özüne bağlı olarak yorum yapın/fikrinizi belirtin lütfen.

Şimdi bu adama siz yardımcı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Ayrıca teşekkür ediyorum Süleyman(Türe) kardeşim iki maddede kısa ve öz olarak fikrini belirtmiş. Bana göre en doğrusu budur.

Şimdi efenim, ben bir Lumia920 kullanıcısı olarak fikirlerimi söylüyorum, bakın fanboy olarak değil kullanıcı olarak.

Lumia920 kamerası, diğer ekstra özellikleri ile gerçekten çok stabil çalışan hızlı bir işletim sistemine sahip, evet tarayıcısı henüz upload desteği sunmuyor ama bu bir sorun mu? Bence değil, çünkü geçici olarak bu sorunu 3.parti uygulamalar ile ihtiyacımızı karşılayabiliyoruz. Şuan için ihtiyaç duyulan en önemli özellikleri; Dosya yöneticisi, bildirimler merkezi, Türkçe komut ve Flash player desteğidir. (Bunların dışında gerisi teferruat.) Ayrıca hepimiz biliyoruz ki Adobe firması mobile üzerindeki flash player desteğini sonlandırdı, e bundan böyle mobile cihazlarda olmayacağı için bu seçeneği kaldırabiliriz öyle değil mi?. Zaten yakında tüm siteler html5'i destekliyor olacaktır.

Uygulama konusunda mağazanın şuan ki ilerleyişi gayet iyi, not olarak belirtmek istiyorum biraz uygulamalar pahalı ama ne yapalım hiç olmamasından iyidir. :) Henüz yeni olan bu sisteme biraz şans tanıyın.

Ayrıca sistem son çeyrekte alacağı Majör güncelleme ile baştan ayağa değiştirilmiş bir sistem olacak. (İnşallah bunun için sadece sabır gerekli.)

Bunu kaç kişi biliyor?

Helal olsun abi zaten hep olumsuz elestiriliyor lumia halbuki wp her zaman yebileniyor ve gucune guc katiyor cok yakinda zirvede olunca gorecegiz hepimiz nokianin ne kadar dogru bir secim yaptigini

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve OttomaN TigeR
tapatalk

tapatalk

Üye
Wp nin marketi berbat olan uygulamalarin kalitesi berbat ve Microsoft mobil sektörde yeniymis gibi gostermeyin. Androidde linux kernel değişecek ozaman bizde android daha yeni sistem bi 5 yil bekleyelim diyelim. Bi insan Nokia wp gelişecek diye niye telefon alir anlamam ben androidin ilk zamamlarinda 3gs kullaniyodum simdi android ilerde wp nin arayuzu bildirimleri ve bir sürü şeyi değişirse wp alirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt