Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
920 orjinal şarzıyla şarz olmuyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesurpolis61
Üye
Konu Sahibi
920 orjinal şarzıyla şarz olmuyor
merhaba arkadaşlar 920 cihazımı kendi orijinal kablosu ile sarz edemiyorum n8 den kalma sarzla oluyor fakat orjinalde tık yok pc bağlantıda sorun yok
evet pc bağlantı yaptığımda hem cihazı görüyorum hemde şarz oluyor ama çıkarıyorum bir kaç prizde denememe rağmen şarz olmuyor prize taktığımda ses falanda çıkmıyor
papakudioflu
Emekli Yönetici
cihazı yeni mi aldın. Yani şarj aleti daha önce çalışıyor muydu.
evet pc bağlantı yaptığımda hem cihazı görüyorum hemde şarz oluyor ama çıkarıyorum bir kaç prizde denememe rağmen şarz olmuyor prize taktığımda ses falanda çıkmıyor
USB şarj kablosunun o yuvarlak "fiş kısmına (başlık kısmına)" taktığın ucu iyi oturmuyor olabilir.
Kullandığın prizde sıkıntı olma ihtimali düşük de olsa var.
İyi oturmasına rağmen şarj olmuyorsa, fiş kısmı bozulmuştur.
Daha önce bir kişi daha benzer bir konu açmıştı sanırım bu şarj aleti sorunuyla ilgili.
Kullanılan priz veya voltaj kaynaklı olarak şarj aparatının fiş kısmında bozulma olabilir.
Bildiğim kadarıyla onlar da garanti kapsamında kalıyor.
Eğer bozulduysa götürüp değiştirebilirsin.
cesurpolis61
Üye
Konu Sahibi
bilgiler için teşekkür ilk aldığımda çalışıyor sarz ediyordu 15 gün önce almıştım bu olay ise yeni meydana geldi evdeki tüm prizlerde denedim galiba beyaz kutu bölme akım kaynaklı arızalandı