jackalmami
Üye
-
Konu Sahibi
-
Orası Gta veya ana kucağı değil, asker ocağıabi tankla arabalara çarpınca patlıyormuneyse hayırlı olsun
Tek korktuğum şey zaten o. Kansızlık var bende.. Zor olacak, ama olacakKışın Ankara fena soğuk oluyor. O yüzden zor olacaktır. Kar seviyesini hiç söylemiyorum bileUmarım kısa boylu değilsindir
İnternet cafedeyim, kalkınca hallederizYahu yetim kalmayacak işte ver şifrenıarayacağım seni eğer müsaitsen Muhammed
Eyvallah BroHayirli Tezkereler Bro ..
Bu arada teşekkür ederimabi tankla arabalara çarpınca patlıyormuneyse hayırlı olsun
Forumda yapmak isteyipte yapamadığın bişey var mı Muhammed forumdaki son günlerin eğlenceli geçsinsenle ilgili Bi konuda ciddi olamıyorum ben ya
Gidene kadar hep bu konudayım. Çene kapatmak yokSöylemek isteyipte söyleyemediğimiz şeyler toplasak 3 sezon dizi çıkar... Çenemi kapatıp senden gelecek telefonu bekliyorum abi...
Kardeşim , öncelikle hakkım geçtiyse helali hoş olsun . Sen de helal et ...
Yolun açık olsun . Hayırlı teskereler diliyorum . Allah yar ve yardımcın olsun . Dualarımız seninle ...
Bir ihtiyacın olduğu zaman ben ve arkadaşlarımız burada . Hiç çekinme , haber et bak .
Sevgiler kardeşim ...
TeşekkürlerKal sağlıcaklan Şimdiden Hayırlı tezkereler.
Hepimiz için hayırlısı olsunHayırlı olsun muhammed abi..hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah son 1 haftadır derslerden dolayı çok yoğundum foruma adam akıllı giremedim yoksa senle baya bi sohbet edecektim... Vay be. Ama merak etme çabuk geçecek bence askerlik. Bizim komşu vardı ibrahim abi daha dün giderken uğurladım, yarın öbür gün gelecek. Diyorum ne ara gitti ne ara geldi. Oda öyle diyor. Rahat ol yani muhammed abi bizi sakın unutma.
Benim için m4a1 ile fotoğraf çektirirsen sevinirim
Captain prices, call Of Duty mode on
Telsiz tatbikatı felan olursa cs deki gibi Roger that felan yap manyak olur
Vay be muhammed abi. Senle arkadaşlığımız Freestyle ile başlamıştışimdi şöyle gözümün önünden geçtide bi garipsendim
Neden olmasın[ENGİN];5502337' Alıntı:Havaya atmaya gelelim mi kardeşim
Ben yapmıyorum da birazdan bi arkadaşım yapacak. Mecbur onda bulunmam gerekiyorHa bide bana düşer mi bilmem ama tavsiye olarak söylüyorum bence giderken kutlama oyun felan yapma. Hatta ali abide demişti buluşmada, benimde tavsiyem öyle yani
Almadan gelmeAnlaşıldııı çakallık yapacaksın üst konu olsun diye uğraşıyorsun demiiitamam Gececiler yok bu gece herkes bu konuda olsun. Yarın sınavım olmasına rağmen ben bile gelebilirim
Kısa saçı seviyorum zaten. Hiç önemli değil benim içinO değilde saçlar gidecek
Almadan gelme
Kısa saçı seviyorum zaten. Hiç önemli değil benim için
Almadan gelme
Kısa saçı seviyorum zaten. Hiç önemli değil benim için
Ben selam vermem, alırımAbi potaya bol bol selam vericeksin
Tamam atacam sakin olHa sen perşembe gidiyorsuuun yarın gidiyorsun diye anladım ben yaa ooo iyi daha çok var. Sen bana Bi mesaj at özel mesajlarda numaranı bulamadım. Ben uyuyorum uyanınca ararım
Gelip Karamürsel'e sarılacam sanaHangi anlamda gerçek vedalaşma anlamadım gene
Rocketman var olmaz mıSende six pack yoktu demi abi
Buralarda bi çeşit deyimdir o söz. Her neyse işteNeyi almadan gelmeyeyim la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?