Eğer S4 Mini kullanıcısı olsaydın bu yorumunu dikkate almazdım ama S4 Mini gerçekten diğer telefonlara göre çok zayıf. İnternette araştır istersen donanım özelliklerini. Moto G, Snapdragon 400 ve 4 çekirdekli işlemciyle S4 Mini'yi yer.
A bi nexus 5 yemin ediyorum paranoid rom attim ucuyor rootlu piyasada boyle tel yok hic pisman olmazsin ama moto g de iyi alicaksan saf androidli al noto g google guvenceli aandroid L gelicek batery voltami ne gelcek 1.5 saat sarj omru
Eğer S4 Mini kullanıcısı olsaydın bu yorumunu dikkate almazdım ama S4 Mini gerçekten diğer telefonlara göre çok zayıf. İnternette araştır istersen donanım özelliklerini. Moto G, Snapdragon 400 ve 4 çekirdekli işlemciyle 4 Mini'yi yer.
Adamın bir tane mesajı var oda doğru düzgün yazmış, sen ne yazmışsın! neyin davasını yapıyorsun ki burda. Önce yazdığına bakta öyle adatetten bahset bana.
Bu şekilde devam ederseniz sözlü uyarıdan vaz geçecem sistem uyarısı daha adeletli olur. Çok bilmiş konuştu beyler, dağılıyoruz. Konu kapanmıştır.