900 liraya kadar bir telefon önerebilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dinccine

Üye
    Konu Sahibi
900 liraya kadar bir telefon önerebilir misiniz?
arkadaşlar 900 liraya kadar olsun ve sağlam olsun.görüntü değil özellik arıyorum.kararsız kaldım.

arikanda

arikanda

Üye
Kardeş Lg Optimus Black P-970 var elimde istersen.
Özellikleri;
-1Ghz işlemci, 512 mb ram , 1 gb rom.
-480 x 800 ekran çözünürlüğü. 1 inc başına 233 piksel 4 inc kırılmaya karşı dayanıklı gorilla glass cam. ve bu telefonun dünyada ki tek özelliği NOVA ekran yani güneş altında bile inanılmaz parlaklık verebiliyor.
-5 mp arka 2 mp ön kamera. oto focus , makro modu ve birçok profesyonel modu vardır.
-720 p video çekip 1080 p oynatabilir.
-wifi hotspot özelliği ile şebeke internetini wifi olarak dağıtabilir ve başka wireless özelliği olan telefonlar bağlanıp senin internetini kullanabilir. 4 kişiye kadar denedim sorunsuz hızlı internet.
Daha sayamadığım bir sürü özelliği var. internetten araştırabilirsin. İyi günler.

guro123456

Üye
kardeş arc s elimde kutu gıcır 2 aylık bundan iyisini bulamazsın bende ihtiyaçtan satıyorum 850 tl özelliklerini bi arastir derim

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
optimus black'i tek geçerim

• Beğen
Tepkiler: arikanda
demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
iPhone 4 16GB al, keyfine bak.

bostancı34

Üye

osman6902

Üye
benim sana tavsiyem LG OPTIMIS X2 DIR VE O FIYATIN ALTINDA I PHONE 4 S AYARINDA TELDIR BENDE VAR 700 TL ILGILENIRSEN MESAJ AT

bountykiller

bountykiller

Üye
tamamen orjinal ve sıfır 2 yıl grey garantili sony ericson neo v 730 tl faturalı .

istanbul içi elden teslim .
Tel=0544 301 46 68

aşkım34

Üye
blackberry 9800 tourc derim

cortex47

cortex47

Üye
xperia arc s, tertemiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt