9 Yaşındaki Çocuk 9253 Şınav Çekti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
impavidus

impavidus

Üye
    Konu Sahibi
9 Yaşındaki Çocuk 9253 Şınav Çekti
Rusya'da 9 yaşındaki Pavel Guseinov, 9253 şınav çekerek, Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı.

Moskovski Komsomolet gazetesinde yayımlanan haberde, Guseinov aynı yaşta Kuzey Osetya'da yaşayan bir çocuğa ait olan rekoru 6,5 saatte çektiği şınavla kırdı.

Akrabaları, Guseinov'un şınav çekmeyi çok sevdiğini belirterek, "Bazen televizyon seyrederken bile yerinden kalkıp şınav çekmeye başlıyor. Kendisine şınav çekmeyi yasakladık, ama o bu defa da gizlice çekmeye başladı" dediler.

Daha önce hiçbir spor salonunda çalışmayan Guseinov, 6,5 saatlik şınav maratonu sırasında 5 dakika mola vererek annesini telefonla aradı.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<span style="color:#000099"> 9253 şınav ne demek yahu&#33;&#33;&#33; helal olsun çocuğa </span>

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
höh ya yuh hey maşallah ne diyelim bana bakarsan 5 de tıkanıyom cocuk 9253 tane yi usanmamıs yorulmamıs cekmis hela olsun baska ne denir&#33;&#33;

alihan

alihan

Üye
off ne yapmıs o ole ya ben 50 tane zor cekıom

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
peh be&#33; ne kol warmıs velette

researcher

Üye
<div class='quotetop'>(alihann &#064; May 14 2006, 01&#58;59 PM) [post=334154]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
off ne yapmıs o ole ya ben 50 tane zor cekıom
[/b][/quote]

Onu bulamayan da var.....

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Yuh..

Salihyet

Salihyet

Üye
ben 20 tane çekiyorum ama elimden tutan yok

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
hiç inanasım gelmiyor 9253 nedemek ya

xrz

Üye
Ben de o kadar hafif olsam ben de kendimi o kadar kaldırırdım... heralde... galiba... sanırım

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<span style="color:#000066">Merak etmeyin arkadaslar askerde size günde en az 40 şınav 40 mekik 8 barfiks çektirecekler. Şimdiden antrenman yapın derim askere gitmeyenlere </span>

irun

irun

Üye
bu ne yaa, sayı saymayı bilmiyo galiba onlar, 9253 ne demek yaa

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(irun &#064; May 14 2006, 06&#58;13 PM) [post=334313]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu ne yaa, sayı saymayı bilmiyo galiba onlar, 9253 ne demek yaa
[/b][/quote]
hakketen öyle 9253 ne demek ancak adamlar saymışlar ve Guinness Rekorlar Kitabı&#39;nada 9 yaşındaki çocuğun adını yazmışlar.

tofy

Üye

tebrik ediyorum 9 yaşındaki bir çocuğun bu kadar şınav çekmeyi başarabilmesi büyük bir çalışma yapmış olduğunu gösterir..

jöly

Üye
vay bee aferin çocuğa

perfectlover

Üye
Valla askerde 60-70 tane çekiyordum. Gerçi şimdi de fena değilim ama 9253 nedir yahu? Helal olsun. Çocukcağız hak etmiş. Helal olsun.

Shadowman07

Shadowman07

Üye
helal olsun ...

ocu77

ocu77

Üye
enterasan adamlar..çocukları bile enterasan..

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
süpermenmiymiş

jeacona

jeacona

Üye
bu çocuk conan oğlu falan olmasın.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...