henry biliyomusun sen manyaksın
git kime şikayet edersen et
''1. olamayacağını anladı çekildi şimdide millete kendi stratejisini uyguluyor''
ben işin birinciliğindemiyim sence??iş bu boyuttamı
uğraşılmaz olm seninle ama benimlede uğraşılmaz haberin olsun
1. olamayacağını anladı çekildi şimdide millete kendi stratejisini uyguluyor...isinbayeva benim yakın arkadaşım savunmak en doğal hakkım siz eleştiride bulunurken size ses çıkartan yok...
belli senin arkadaşın oldugu bana arkadaşını söyle sana kim oldumu soyleyeyım muhabbetı 1.cı olmak gibi kimsenin bır kastı yok ama senin varkı 35caldionun oylarını gözdıkıyorsun henry
belli senin arkadaşın oldugu bana arkadaşını söyle sana kim oldumu soyleyeyım muhabbetı 1.cı olmak gibi kimsenin bır kastı yok ama senin varkı 35caldionun oylarını gözdıkıyorsun henry
Bu ne terbiyesilktir ? Yönetim hemen olaya el koysun, konuyuda kilitlesin, ilerki günlerde yeniden bi yarışma düzenleriz gerekirse.. Yazıklar olsun maxide soytarılık yapanlara..
Hatta şimdi söylüyorum, konu kilitlensin, yarışma iptal olsun.. çok ileri gittiniz bakalım bu seferki insan yiyen hakaretler, aptalca davranışlar ne ceza getirecek......
arkadaşlar burası tartışma yeri değil yarışma yeri size düşen tek görev oylamadır hiç kimsenin oylarıyla ilgili yorumlar yapıp moralimizi bozmayın siz iyice civatadan çıktınız artık
kusura bakmayın ama bu gereksiz tartışmalarınız bana saçma geliyor...bir süredir takip ediyorum yazıları...Tv lerdeki yarışma programlarına döndü burası...henryde aşırı hırs var ve bundan dolayı abartıyor ve caldiona da haksızlık yapıyor...sanki ev,araba veriyorlar...bu nasıl yarışma anlamadım... artık bitsin bu saçma tartışma...
kusura bakmayın ama bu gereksiz tartışmalarınız bana saçma geliyor...bir süredir takip ediyorum yazıları...Tv lerdeki yarışma programlarına döndü burası...henryde aşırı hırs var ve bundan dolayı abartıyor ve caldiona da haksızlık yapıyor...sanki ev,araba veriyorlar...bu nasıl yarışma anlamadım... artık bitsin bu saçma tartışma...
Öyle kimse msj yazmasın diyerek olmaz, bi mod yok sorumluları çekip çıkarsız, yetki istedim yönetimden ,geldiklerinde konuşacağım.. Bu şekilde devam edilirse çok kişinin canı yanacak, jöly haklı , kadının sesinde bile böyle çirkef bi kavga görmedim..