Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi isinbayeva' Alıntı: bende katılsam olur mu ya? Genişletmek için tıkla ... olmaz malesef kurallara uymuyor 1.100 mesajın olması gerek 2.1 ay lık üye olman gerek --------------- Ekleme --------------- Salihyet' Alıntı: Fatihcim, Salih geldi eklermsn ? Genişletmek için tıkla ... tamam ekledim sabırsızlanma --------------- Ekleme --------------- Salihyet' Alıntı: eklesene beni fatih ortada yok Genişletmek için tıkla ... nasıl yok burdayım yaa ALpeRenBuGRa' Alıntı: Ben Oynuyorum Genişletmek için tıkla ... tabisi oyna senide ekledim
isinbayeva' Alıntı: bende katılsam olur mu ya? Genişletmek için tıkla ... olmaz malesef kurallara uymuyor 1.100 mesajın olması gerek 2.1 ay lık üye olman gerek --------------- Ekleme --------------- Salihyet' Alıntı: Fatihcim, Salih geldi eklermsn ? Genişletmek için tıkla ... tamam ekledim sabırsızlanma --------------- Ekleme --------------- Salihyet' Alıntı: eklesene beni fatih ortada yok Genişletmek için tıkla ... nasıl yok burdayım yaa ALpeRenBuGRa' Alıntı: Ben Oynuyorum Genişletmek için tıkla ... tabisi oyna senide ekledim
isinbayeva Üye tamam 100 mesaj kolay ama siteye üye olalım baya oldu yani zaten diğer ay sonmuş bende o zamana kadar 1 aylık oluyorum
tamam 100 mesaj kolay ama siteye üye olalım baya oldu yani zaten diğer ay sonmuş bende o zamana kadar 1 aylık oluyorum
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi isinbayeva' Alıntı: tamam 100 mesaj kolay ama siteye üye olalım baya oldu yani zaten diğer ay sonmuş bende o zamana kadar 1 aylık oluyorum Genişletmek için tıkla ... 5 eylül'e kadar beklemelisin ancak o zaman 1 ay oluyo ama o zamana kadar katılım biter
isinbayeva' Alıntı: tamam 100 mesaj kolay ama siteye üye olalım baya oldu yani zaten diğer ay sonmuş bende o zamana kadar 1 aylık oluyorum Genişletmek için tıkla ... 5 eylül'e kadar beklemelisin ancak o zaman 1 ay oluyo ama o zamana kadar katılım biter
isinbayeva Üye fatihsagohiphop™;1029409' Alıntı: 5 eylül'e kadar beklemelisin ancak o zaman 1 ay oluyo ama o zamana kadar katılım biter Genişletmek için tıkla ... offf ya negative ile konuşacağım diğer yarışmada böyle bişey yoktu 50 mesaj hakkı aranıyordu bunda da 100 + 1 aylık üyelik yeter ya buna katılmam lazım...kontör istemez
fatihsagohiphop™;1029409' Alıntı: 5 eylül'e kadar beklemelisin ancak o zaman 1 ay oluyo ama o zamana kadar katılım biter Genişletmek için tıkla ... offf ya negative ile konuşacağım diğer yarışmada böyle bişey yoktu 50 mesaj hakkı aranıyordu bunda da 100 + 1 aylık üyelik yeter ya buna katılmam lazım...kontör istemez
isinbayeva Üye Dj Airmax™;1029440' Alıntı: 28 tanecık kalmış Genişletmek için tıkla ... 28 değil ya 22 ama şimdi 21 kaldı lütfen fatihsagohiphop beni de ekle çok iddialıyım valla
Dj Airmax™;1029440' Alıntı: 28 tanecık kalmış Genişletmek için tıkla ... 28 değil ya 22 ama şimdi 21 kaldı lütfen fatihsagohiphop beni de ekle çok iddialıyım valla
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi isinbayeva' Alıntı: 28 değil ya 22 ama şimdi 21 kaldı lütfen fatihsagohiphop beni de ekle çok iddialıyım valla Genişletmek için tıkla ... ya tamam eklerim ama 1 aylık üye değilsin amaa --------------- Ekleme --------------- by_bilinmez' Alıntı: katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... tamamdır ekledim
isinbayeva' Alıntı: 28 değil ya 22 ama şimdi 21 kaldı lütfen fatihsagohiphop beni de ekle çok iddialıyım valla Genişletmek için tıkla ... ya tamam eklerim ama 1 aylık üye değilsin amaa --------------- Ekleme --------------- by_bilinmez' Alıntı: katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... tamamdır ekledim
isinbayeva Üye fatihsagohiphop™;1029495' Alıntı: ya tamam eklerim ama 1 aylık üye değilsin amaa Genişletmek için tıkla ... olsun 1 aya yaklaşık zaten ayrıca bir an evvel de yarışma başlar...mesajlarımda artıyor konu açıyorum...sen şimdiden ekle beni
fatihsagohiphop™;1029495' Alıntı: ya tamam eklerim ama 1 aylık üye değilsin amaa Genişletmek için tıkla ... olsun 1 aya yaklaşık zaten ayrıca bir an evvel de yarışma başlar...mesajlarımda artıyor konu açıyorum...sen şimdiden ekle beni
Hellboy® Üye isinbayeva' Alıntı: olsun 1 aya yaklaşık zaten ayrıca bir an evvel de yarışma başlar...mesajlarımda artıyor konu açıyorum...sen şimdiden ekle beni Genişletmek için tıkla ... bu kadar ısrar etmenin anlamı yok bence( masaüstü) yarısmasında da aynı sey olmustu KURAL KURALDIR
isinbayeva' Alıntı: olsun 1 aya yaklaşık zaten ayrıca bir an evvel de yarışma başlar...mesajlarımda artıyor konu açıyorum...sen şimdiden ekle beni Genişletmek için tıkla ... bu kadar ısrar etmenin anlamı yok bence( masaüstü) yarısmasında da aynı sey olmustu KURAL KURALDIR
xkadir61 Üye isinbayeva' Alıntı: olsun 1 aya yaklaşık zaten ayrıca bir an evvel de yarışma başlar...mesajlarımda artıyor konu açıyorum...sen şimdiden ekle beni Genişletmek için tıkla ... yaw neden ısrar ediyorsun her seferinde. kurallar sana uyuşmuyorsa. katılamazsın işte. illede bu yarışmada olman geremiyor.
isinbayeva' Alıntı: olsun 1 aya yaklaşık zaten ayrıca bir an evvel de yarışma başlar...mesajlarımda artıyor konu açıyorum...sen şimdiden ekle beni Genişletmek için tıkla ... yaw neden ısrar ediyorsun her seferinde. kurallar sana uyuşmuyorsa. katılamazsın işte. illede bu yarışmada olman geremiyor.
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi isinbayeva' Alıntı: olsun 1 aya yaklaşık zaten ayrıca bir an evvel de yarışma başlar...mesajlarımda artıyor konu açıyorum...sen şimdiden ekle beni Genişletmek için tıkla ... terslemek gibi olmasın ama bir dahaki avatar yarışmasına katılırsın
isinbayeva' Alıntı: olsun 1 aya yaklaşık zaten ayrıca bir an evvel de yarışma başlar...mesajlarımda artıyor konu açıyorum...sen şimdiden ekle beni Genişletmek için tıkla ... terslemek gibi olmasın ama bir dahaki avatar yarışmasına katılırsın
isinbayeva Üye xkadir61' Alıntı: yaw neden ısrar ediyorsun her seferinde. kurallar sana uyuşmuyorsa. katılamazsın işte. illede bu yarışmada olman geremiyor. Genişletmek için tıkla ... her yarışmada farklı kural..diğerinde 50 meaj bunda 100 nasıl oldu bu kural...demek ki değişiyormuş ayrıca 100 mesaja da ulaştım şimdi ekleyebilirsiniz
xkadir61' Alıntı: yaw neden ısrar ediyorsun her seferinde. kurallar sana uyuşmuyorsa. katılamazsın işte. illede bu yarışmada olman geremiyor. Genişletmek için tıkla ... her yarışmada farklı kural..diğerinde 50 meaj bunda 100 nasıl oldu bu kural...demek ki değişiyormuş ayrıca 100 mesaja da ulaştım şimdi ekleyebilirsiniz
Pure Life Üye fatihsagohiphop™;1029530' Alıntı: terslemek gibi olmasın ama bir dahaki avatar yarışmasına katılırsın Genişletmek için tıkla ... valla işin zor bütün yeni üyeler katılmak isteyecek isinbayeva neden bukadar heveslisin bende katılabilirım ama düşünmüyorum bile oy vermek daha zevklı olacak
fatihsagohiphop™;1029530' Alıntı: terslemek gibi olmasın ama bir dahaki avatar yarışmasına katılırsın Genişletmek için tıkla ... valla işin zor bütün yeni üyeler katılmak isteyecek isinbayeva neden bukadar heveslisin bende katılabilirım ama düşünmüyorum bile oy vermek daha zevklı olacak
schumici Üye fatihcim ben ilk günden beri kullandığım avatarımla giriyorum yarışmaya. ilk boş sıraya kaydet beni
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi namram' Alıntı: kabul ederseniz bende "KATILMAK İSTİYORUM" Genişletmek için tıkla ... kabul ediyoruz tabi ekledim senide schumici' Alıntı: fatihcim ben ilk günden beri kullandığım avatarımla giriyorum yarışmaya. ilk boş sıraya kaydet beni Genişletmek için tıkla ... tamam boş sıraya kaydettim seni
namram' Alıntı: kabul ederseniz bende "KATILMAK İSTİYORUM" Genişletmek için tıkla ... kabul ediyoruz tabi ekledim senide schumici' Alıntı: fatihcim ben ilk günden beri kullandığım avatarımla giriyorum yarışmaya. ilk boş sıraya kaydet beni Genişletmek için tıkla ... tamam boş sıraya kaydettim seni