9 Adımda FW Türkçeleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

sumselfat

Üye
teşekkürler :yuru

orcn31

orcn31

Üye
tesekkurler

exalted55

exalted55

Üye
Arkadaşım çok güzel bir program fakat sadece dil dosyalarını nasıl bulacağım. O konuda da yardımcı olursan çok sevinirim.
Ben yurt dışında ve interneti kötü olan br ülkede yaşıyorum.Malum bir versiyon olmuş 2 Gb o yüzden böyle çözümler gerekiyor.
Saygılar.

h_atred-rebel

Üye
5250 rm 684 dil dosyasi lazm

EfeBeY

Üye

telefonu tanıtamıyorum ne yapmalıyım

ugur7

ugur7

Üye
hemen şu fwmi türkçeleştireyim olursa upload :heyo:

meosenturc

meosenturc

Üye
eğer türkçe dil dosyalarınızı da bulamıyorsanız elinizdeki FCW'lerin çözüm olarak da şunu önerebilirim: bu işlemin aynısını bir CFW'den dil alıp çıkarmak için kullanabilirsiniz.

Yapmanız gereken örneğin"5800 xm v52.0.007" versiyon için dil dosyası arıyorsunuz ama yok ortalıkta. işte orada program imdadınıza yetişebilir:

NokiaFirmwareEditorStd isim programı açtığında "DOWNLOAD FIRMWARE" isimli yeşil bir buton göreceksiniz oraya telefonunuzun product code (yani ürün kodunu) yazarsanız ona uygun yazılımı indirir. aynı CFWlerdeki gibi dosyaları, onları program kendi klasörüne indirir:
1. o dosyayı bulur içindeki RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V09 isimli dosyayı açın (versiyonlar değişebilir)
2. yine language manager denen dil yöneticisi açar
3. bu kez türkçe zaten var olduğu için onu seçer
4. veee EXPORT tuşu var onun aracılığıyla dil dosyasınızı hazırlamış olursunuz.

5. artık diğer CFW'yi tekrardan açıp dil doysanızı IMPORT etmek (iç aktarmak) zaten kolay.(h)

[bu kadar karmaşık şeyi anlayıp yapabildiyseniz teşekkür etmeyin zaten über kullanıcısınızdır hehe]

serdrbereket

Üye
abi dosya virüslü iniyor ve açılmıyor ne yapmalıyım

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
Banada tr dil paketi lazım 5800 rm-356 icn upload warmı ? ?

----------Eklendi @ 19:03:30 ---------- Yazıldı @ 18:55:16 ----------

denicem simdi ins olur teskrler

----------Eklendi @ 19:18:24 ---------- Yazıldı @ 19:03:30 ----------

ben dedign gbi yaptım ama olmadı ing v60 indirdm yaptım telfn aclnca hata verdi aclmyo satıcınızla görüsün dyor ?? *? acil yardımmm

ishak12

ishak12

Üye
ARKADAŞLAR YURTDIŞINDAN GELEN RM-551 KODLU X6'YI,RM-559 KODLU X6'NIN TÜRKÇE DİL PAKETİ İLE TÜRKÇELEŞTİRMİŞ BULUNMAKTAYIM.FORUMDA FW DÜZENLEME,FLASHLAMA VE TÜRKÇE DİL PAKETİNİ PAYLAŞAN ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUM,İYİ Kİ VARSINIZ İYİ Kİ MAXİCEP'TESİNİZ:alkis:alkis:alkis

asparesai

Üye
ARKADAŞLAR YURTDIŞINDAN GELEN RM-551 KODLU X6'YI,RM-559 KODLU X6'NIN TÜRKÇE DİL PAKETİ İLE TÜRKÇELEŞTİRMİŞ BULUNMAKTAYIM.FORUMDA FW DÜZENLEME,FLASHLAMA VE TÜRKÇE DİL PAKETİNİ PAYLAŞAN ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUM,İYİ Kİ VARSINIZ İYİ Kİ MAXİCEP'TESİNİZ:alkis:alkis:alkis
kardes bendede rm 642 c6-00 var bende cok ugrastım ama olmadı bana bı yardımcı olurmusun. belkı kacırdıgım bı yer vardır. senden rıcam harfıyen ne yaprtıgını anlatırmısın

*-king-*

*-king-*

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
Linkler ölmüş yenileyebilirmisiniz ?

nltrn64

Üye
Herşeyi tamam yapıyorum lang dosyasını seçip import ediyorum fakat repack rebuild dediğim zaman biraz ilerliyor sonra hata veriyor sanırım türkşesi kayıt oluşturalımıyor gibi bişey

yakupbjk

Üye
yaaa arkadaslar ne yaptıysam türkçe olmuyor aynen hepsini sırasıyla yapıyorum yınde türkçe olmuyor acaba rus sitesainden indirdim ingilizce olarak super hıc hata yok yapıyorum aynen ama yıne türkce olmuyor neden acaba baska rofs dosyasından baskasındadamı var dil olarak lutfen yardım edın

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
not value fln bi hata weriyo. 25 mb rofs dosyasi siliyrm inglzce war icnde oyle eklym dyorum yne kbl etmyo. Nasl yapablrm blgsi olan?

orhnkya

orhnkya

Üye
dostum saol yaptim oldu

Mert045

Mert045

Üye
linki yeniler misiniz.

Üst Alt