İstek 9.2 pb4

Sponsorlu Bağlantılar

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
9.2 pb4
Evet arkadaşlar güncelleyip kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa yardımcı olacaklar yüklememe teşekkürler :)

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Çok iyi babacanım her ne kadar 1.3 gb olsada güncellemeler bence baya bir stabil oldu Final sürümü ile daha da iyi olacak birde jailbreak çıktımı tatından yenmez bence iphone 5s kullanıcısı olarak yazıyorum babacanlarım

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi babacanım her ne kadar 1.3 gb olsada güncellemeler bence baya bir stabil oldu Final sürümü ile daha da iyi olacak birde jailbreak çıktımı tatından yenmez bence iphone 5s kullanıcısı olarak yazıyorum babacanlarım
9.2 pb2 kullanıyorum hala şimdi pb4 pb2 den daha mı stabil hocam ?

0343434

0343434

Üye
Bende iPhone 6 üzerinde kullanıyorum ancak pb3 pb4'e göre çok daha iyiydi. Bence pb2 de kal derim sana.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Çarşambaya kadar kal kardeş. Belki haftaya final sürümü çıkar. Ona geçersin ;)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bende pb3e göre pb4 daha iyi

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Kararsız kaldım hocalarım yüklesem mi yüklemesem mi :)

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Benim için pb2 de iki sıkıntı var. Birincisi Spotlight'ı açarken kasması ikincisi fotoğraflar uygulamasında videolar aradı geçiş yaparken takılması. Bunlar pb4 te var mı cihazım i5
Ded
Uçurum kadar fark yok. Yüklesen de anlamazsın kardeş. Seçim senin ;)
Dediğim gibi hocam yazdığım sorunlar var mı siz de veya benim telefonum da mı sıkıntı var ?

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
9.2 pb2 kullanıyorum hala şimdi pb4 pb2 den daha mı stabil hocam ?

Canım babacanım 5s kullanıcısı olarak pb4 gayet seri ve stabil kendi adıma çok memnun kaldım babacanım tabi yine de sen bilirsin

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi

Canım babacanım 5s kullanıcısı olarak pb4 gayet seri ve stabil kendi adıma çok memnun kaldım babacanım tabi yine de sen bilirsin
Tamam Babacan abi sağol :D umarım dediğiniz gibi güzeldir :) teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: shadow-mavi
Takipçi Satın Al

Üst Alt