Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstek9.2 pb4
Sponsorlu Bağlantılar
İp5furkan
Üye
Konu Sahibi
9.2 pb4
Evet arkadaşlar güncelleyip kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa yardımcı olacaklar yüklememe teşekkürler
shadow-mavi
Üye
Çok iyi babacanım her ne kadar 1.3 gb olsada güncellemeler bence baya bir stabil oldu Final sürümü ile daha da iyi olacak birde jailbreak çıktımı tatından yenmez bence iphone 5s kullanıcısı olarak yazıyorum babacanlarım
Çok iyi babacanım her ne kadar 1.3 gb olsada güncellemeler bence baya bir stabil oldu Final sürümü ile daha da iyi olacak birde jailbreak çıktımı tatından yenmez bence iphone 5s kullanıcısı olarak yazıyorum babacanlarım
Uçurum kadar fark yok. Yüklesen de anlamazsın kardeş. Seçim senin
İp5furkan
Üye
Konu Sahibi
Benim için pb2 de iki sıkıntı var. Birincisi Spotlight'ı açarken kasması ikincisi fotoğraflar uygulamasında videolar aradı geçiş yaparken takılması. Bunlar pb4 te var mı cihazım i5
Ded
Dediğim gibi hocam yazdığım sorunlar var mı siz de veya benim telefonum da mı sıkıntı var ?
shadow-mavi
Üye
Canım babacanım 5s kullanıcısı olarak pb4 gayet seri ve stabil kendi adıma çok memnun kaldım babacanım tabi yine de sen bilirsin