u_cosar
Üye
Demek istediğini anladım ama genellikle ilk saniyelerde olur.Adam %4.49'a gelmiş, yani ilk saniyeleri çoktan geçmiş.
Bu arada;
u_cosar : Kullandığın sağlayıcı, ödediğin para ve aldığın tarife nedir?
Rambo_FT : Kullandığın sağlayıcı, ödediğin para ve aldığın tarife nedir?
Söyleyebilir misiniz?
Rambo_FT, TTNET, ... , 10Mbps demişti... Diğer bilgileride tamamlayabilir misiniz?
Alakası yok. Download managerin hatasıdır bu. Aslında hatası sadece hesaplama yanlışlığı. Bende 2g ile bağlanıyordum. Indirme linkine tıkladım. Bi yirmi saniye bekledim. Dosyanın boyutu falan yazdı sonra klasör seçtim. Indirmeyi başlat dediğim gibi 60kb/s oldu hız. Neden mi? Açıklayabilirim. Download manager dosyanın linkine tıkladığınızda gelen bir indirme kutusunda dosyanın boyutu bilgisi geldiği anda indirmeye başlar. Ancak indirmeye başladığı süre ise indirmeyi başlat butonuna bastığınızda başlar. Bu durumda indirilen 200 küsür kb oldu diyelim. 1. Saniyede bu hız 200kb/s , 2. Saniyede bu hız 100kb/s , 10. Saniyede bu hız 20kb/s olur. Buna indirilen ile saniyeyi dengelerken doğan aksaklık denebilir.
yanlış, gerçekten hız 8mbps veriliyorsa JD IDM orbit hangisini kullanırsanız kullanın 1mb/sden hızlı indiremezler.(site 100kb/snin üzerinde vermiyorsa da bunu aşamazsınız).gösterilen yüksek hızlara lafım yok. doğru olabilirs.a. dowload managerle indirdiginiz için hız yuksek gosterır zaten indirmeyi hızlandırma programıdır
kısmen doğru. IDM-indirilenler ayarında dosya indirme bilgisi diyaloğu göründüğünde hemen indirmeyi başlat kutucuk seçiliyse olabilir.ben seçili tutmuyorum.Download manager dosyanın linkine tıkladığınızda gelen bir indirme kutusunda dosyanın boyutu bilgisi geldiği anda indirmeye başlar.
sacmalamayın 8 mbps den en fazla 941 kb/s alınır 1000 kbps gecmisse gercekten ttnette biseyler war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?