89 bin Mini geri çağrılıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
89 bin Mini geri çağrılıyor!

[h=2]BMW, su pompasındaki sorun nedeniyle 89 bin Mini marka otomobili geri çağırıyor[/h]
Alman lüks otomobil şirketi BMW, su pompasındaki sorun nedeniyle Mini marka 89 bin otomobilini geri çağırma kararı aldı.

ABD'deki Ulusal Otoyol Trafik Güvenliği Yönetimi'nin (NHTSA) internet sitesinde yapılan açıklamada, su pompasındaki devrenin yangına yol açma riskinin tespit edilmesi üzerine Kasım 2006-Ocak 2011'de üretilen otomobilleri geri çağırma kararı verildiğini belirtti.

Açıklamada, BMW'nin Şubat ayından itibaren su pompalarını ücretsiz değiştirmeye başlayacağı kaydedildi.

• Beğen
Tepkiler: pesimistical

buketcik

buketcik

Üye
ama bu ne şimdi.kullananları kapsamıyor sanırım.ne bu yaa

fullwar

fullwar

Üye
Hoppaaaaa!

buketcik

buketcik

Üye
haberi araştırdım ve paylaşmak istedim.
hatalı olan parça garanti kapsamında serviste yenileniyor.garantili olan araçlara belli bir gün veriliyor o tarihte gidip yaptırıyopsun.hepsi bukadar.
hem arızanın problem çıkaracak bir parça olmadığınıda belirttiler.sıkıntı yapmayın rahat rahat binin arkadaşlar.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
olsada binsek :D

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
haberi araştırdım ve paylaşmak istedim.
hatalı olan parça garanti kapsamında serviste yenileniyor.garantili olan araçlara belli bir gün veriliyor o tarihte gidip yaptırıyopsun.hepsi bukadar.
hem arızanın problem çıkaracak bir parça olmadığınıda belirttiler.sıkıntı yapmayın rahat rahat binin arkadaşlar.

Meğer amma da Mini'li varmış ya :bilmm

• Beğen
buketcik

buketcik

Üye
deli yaa:ehe

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt