8800 sirocco edition arıyorum n73 takaslık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercan_bjk

Üye
    Konu Sahibi
8800 sirocco edition arıyorum n73 takaslık
arkadaşlar 8800 sirocco edition almak istiyorum n73le takas olursa ii olur benim cihazım 3 aylık garantili faturalı ve kutulu sıfırından farksız bir tel ilgilenen arkadaşlar [email protected] [email protected] adrelerinden bana ulaşsınlar tşk

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Pm attım.

onrbry

Üye
kardeş bende war kafa kafaya takasta yaparız.. ama telefonunu görmem lazım

onrbry

Üye
Elindeki cihazın sirocco olduğuna emin misin?

Eminim neden olmayayım ?? o kızagın acma yeri iceriye dogru göcük degil düz yani zaten banada ucuza gelmisti ucuza gelen malı pahalıya satarsak öbür tarafta yanarız gerek yok ihtiyacı olan ihtiyacını görsün.. saygılar.

sercan_bjk

Üye
    Konu Sahibi
Eminim neden olmayayım ?? o kızagın acma yeri iceriye dogru göcük degil düz yani zaten banada ucuza gelmisti ucuza gelen malı pahalıya satarsak öbür tarafta yanarız gerek yok ihtiyacı olan ihtiyacını görsün.. saygılar.

Kardeş telefon ne alemde garantisi faturası falan var mı??

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Çinden gelen çakma siroccolardan olmasın. Yurtdışından getirmeye kalksanız dahi 500 euro'nun altında getiremezsiniz. ;)

Ama çinden gelen biraz sirocco benzeri üzerinde nokia yazan telefonlar var. Çok iyi anlamayan biri ayırt edemez.

Hafıza kartı takılıyor mu cihaza?

onrbry

Üye
Çinden gelen çakma siroccolardan olmasın. Yurtdışından getirmeye kalksanız dahi 500 euro'nun altında getiremezsiniz. ;)

Ama çinden gelen biraz sirocco benzeri üzerinde nokia yazan telefonlar var. Çok iyi anlamayan biri ayırt edemez.

Hafıza kartı takılıyor mu cihaza?

O kadar emin konuşma sen bana 800 YTL ver ben sana sıfır kutusunda getiriyim ?? + çakma değil çindende getirmedim .. Hafıza kartıda takılmıyor.. Bizde biliyoruz çakma telefonları ;) Elimde N95 wardı çakma çinden gelme 350 YTL ye sattım.. Az çok anlarız neyin çakma neyin orjinal olduğunu.

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş telefon ne alemde garantisi faturası falan var mı??

Kardeş telefon rusyadan gelme faturası yok ama kayıt edildi yani.. kapanma gibi bi endişen olmasın 6 aydır kapanmadıysa kapanmaz zaten.. garantisinide ben veriyorum kapanırsa gel sana sıfır kvk ' lısını alıp veriyim.. saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...