8520 curve bluetooth

Sponsorlu Bağlantılar

kawa_636

Üye
    Konu Sahibi
8520 curve bluetooth
arkadaşlar bb8520 curve kullanıcısıyım. Bluetooth la dosya gönderebiliyorum fakat dosya alımını gerçekletiremiyorum..... Yardım lütfen......

OğuzcanAbi

Üye
karşıdakine görünmüyor sa görünürlük kapalı olabilir telefon hafızası dolu olabilir bir kaç telefonla dene beki sorun karşıdakinde olabilir

kawa_636

Üye
    Konu Sahibi
denemediğim bilgisayar ve telefon kalmadı. bu tarz telefonlar işlem kısıtlıymış bildiğim kadarıyla. tel. güvenliği açısından bluetooth la dosya alımı olmuyomuş. Fakat bi program varmış onu kurman gerekiyomuş telefona...... bende o programı arıyorum.

supalang

supalang

Üye
ilk önce karşıdaki telefonla kendi telefonunu eşleştir. sonra her hangi bir resim müzik veya video üzerinde seçenekler yap. orada ki menüde bluetoothla al var. ona bas ve karşı telefondan istediğini gönder. başka bir yol bilmiyorum ben bunu kullanıyorum ;))

maxioyun06

maxioyun06

Üye
görünürlük kısmı kapalıdır bnde aynı sorunu yasamıstım bnde temayı tele attgmda gözükmüyor bu 8520nin::box

Kripto sahra

Üye
Katılıyorum İlk başlarda Aynı Sorunu Yaşadım Bende daha Sonra Görünürlüğü Açtıktan sonra ve cihazla Eşleştirdekten sonra Sorun Kalmadı.

kantanaa

Üye
muzık resm vb gır secenekler bluetoothla al snra karsıdakı gondersn eslestır ardndan gelır bska turlusu yok cıhaz oyle kurulmus yanı ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt