8383'ten gelen mesaj?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
8383'ten gelen mesaj?
Öncelikle konu yeri yüksek ihtimalle yanlış oldu kusura bakmayın.
Bugün bana 8383'ten bir mesaj geldi şöyle
"SEYYID ABDULKADIR GEYLANI icin okuldaki devamsizlik, sinav sonuclari, sinav tarihleri, karne vb diger bilgilerini SMS ile otomatik takip etmek istiyorsaniz EVET yazip 8383e gonderin. Servis kaydiniz ile birlikte MEB Mobil Bilgi Servisi kapsaminda alacaginiz tum SMS lerin vergiler dahil aylik ucreti: 2,5 TL dir. Servis ucreti faturaniza yansitilir veya bakiyenizden dusulerek tahsil edilir. Ayrica bir ucretlendirme bulunmamaktadir. Iptal etmediginiz surece aboneliginiz aylik olarak yenilenir. Servis aboneliginizi iptal etmek istemeniz durumunda IPTAL yazip 8383e gonderebilirsiniz. SMS almak istemiyorsaniz RET yazip 8383e gonderiniz..."
Şimdi benim bildiğim bu eski bir alimin ismi.Böyle biri yoktur herhalde. Ayrıca yakınımdan vs. numaramı bilen öğrenci yok. Nedir bu ? aradım iptal yazıp 8383 e yolla dediler yolladım hatalı mesaj dedi . Anlamadım birşey bu işten???
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
İsim olabilir ona takılma. Yanlış numara vermiş o da senin numaran, bir durum oluşmaz eğer arayan olursa açıp konuşursun sadece yanlış numara dersin kapatırsın detaylı konuşmaya girme.
 
_ardaa

_ardaa

Üye
Bu tür sms lere olumlu yada olumsuz geri dönüş yapmayın sakın, iptal falan da yazmayın silin mesajı gitsin.
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
Numara meb veli bilgilendirme sms numarası yanlış vermiş öğrenci belki bilerek yapmıştır aileme sms gitmesin diye :) ayrıntılı bilgi MEB sitesinde var
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Valla bana da senelerdir Ankara Keçiörenden mesaj geliyor alıştım artık çok takma kafaya :D :D :D
 
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İyi o zaman . Hani her ne kadar az bir miktar da olsa içinde ücretlendirme lafı geçince gözümüz korkar oldu :D
 


Üst Alt