80c805e2 eşitleme hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali_KRKY

Üye
    Konu Sahibi
80c805e2 eşitleme hatasi
arkadaşlar telefonum yaklaşık 1 aydır eşitleme yapamıyor bu yüzden mikrosoft hesabım olduğu için ne maillerimi alabiliyorum ne yedeklerimi tam anlamıyla yükleyebiliyorum. aşağıya atacagım SS de görülen hata kodunu alıyorum yardım ederseniz sevinirim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar telefonum yaklaşık 1 aydır eşitleme yapamıyor bu yüzden mikrosoft hesabım olduğu için ne maillerimi alabiliyorum ne yedeklerimi tam anlamıyla yükleyebiliyorum. aşağıya atacagım SS de görülen hata kodunu alıyorum yardım ederseniz sevinirim.

SMS yedekleme ayarınız açıksa o yüzden olabiliyor.
Bu ayarı kapatmak için: Ayarlar>Sağ tarafa geç: Mesajlaşma>Kısa mesaj yedekleme--> Eğer açıksa bunu kapalı hale getir.

skynet

Üye
Biara bende de oluyordu ama nasıl olduysa düzeldi :bilmm

braayn

braayn

Üye
bende yaklaşık 2 aydır mail alamıyordum makinayı fabrika ayarlarına çevirdim sorun giderildi.

respection123

Üye
Telefonu Sıfırlayarak Sorun Düzelir

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet hata kodunu google'da aratınca çıkan yabancı kaynaklarda da Özgür'ün söylediği sms olayından kaynaklandığını yazmışlar. Bir dene bence:oke:

marazruno123

Üye
Kardeş ya şifre yanlıştır ya da Hotmail hesabında yoğun güvenlik ilan etmişsin

Ali_KRKY

Üye
    Konu Sahibi

SMS yedekleme ayarınız açıksa o yüzden olabiliyor.
Bu ayarı kapatmak için: Ayarlar>Sağ tarafa geç: Mesajlaşma>Kısa mesaj yedekleme--> Eğer açıksa bunu kapalı hale getir.

evet dediğiniz gibi sorun çözüldü yedeklemeyi kapatınca yardımınız için tşk ederim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sorun çözüldüğüne göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt