808 Ne zaman Gelecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ЯReiS

ЯReiS

Üye
kimse nokiaya 41 mp icin bile olsa 1500-1600 tl vermez bu gun samsung s3 tanitildi yok yok gibi (sadece 41 mp yok) bir cok ek ozellik eklenmis kaplosuz sarj etme,ses tanima,4 cekirdek islemci,400 mz gpu vs vs..simdi bu tel tr de 1800-2000 arasi olursa nokia nasil satsin 808 i 1500-1600 tl ye? ayni n9 da oldugu gibi elinde cakar..n9 surunuyo yerlerde..bi cogumuz symbiana alisti sevdik ama nokiadan daha cazip faha guzel adimlar bekliyoruz yoksa o kayberder biz degil..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
almadan once bir kez daha dusunun..41 mp ne kadar onemli bilmiyorum..ben fotografci degilim o kadar yuksek mp de gerekli degil keske onun yerine islemciyi duzeltseydi(2 cekirdekli veya hatta 4 cekirdekli yapsaydi)..nokia yi bu konuda anlamak zor bir ozelligi on plana cikarip gurultu yapiyor ve telefonu satiyor..helal olsun..herkes 41 mp yi biliyor ama ya gerisi..ayni belle..

symbian çift çekirdek ve 4 çekırdek sistemini desteklemiyor.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
[ENGİN];4656639' Alıntı:

symbian çift çekirdek ve 4 çekırdek sistemini desteklemiyor.

Desteklememesi onun geri kalmisligini gosterir..ya androide gececek yada 2 veya 4 cekirdek hizina uygun hale getirecek symbiani o zaman..hantalliktan kurataracak..baska yolu yok..desteklememesi onlarin sorunudur bizim degilki..

Jomolocco

Jomolocco

Üye
symbian hantal degil sadece optimize edilmemiş..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
symbian hantal degil sadece optimize edilmemiş..

Tamamda optimize edilmemis diyosunuzda symbian dun cikmis bir sistem degilki..bi androiddeki degisim hizina bakin birde symbiandaki belirgin fark yokmu? nokia hala yeni cikan telefonlarda bile o optimize edilmemisligi israrla surduruyor..isletim sistemi yerine kamarayi optimize ediyor..ben tartisma icin yazmiyorum bende symbian kullaniyorum ve sikayetim oldugunu belirtmek istiyorum o kadar..cunki su an hem s2 hemde n8 e sahibim ve mukayese sansim var..ikisinide kullaniyorum.neyse insallah her seyi duzeltip iyi bir telefon yaparlar..

saynesim

saynesim

Üye
bence şuan 808 leri bırakalım herkese lumialara odaklanmış çünkü lumialar patlama yapacak dünya lumia serisini konuşuyor 808 hiç gerek yok zaten belle işletim sistemini biliyoruz tek fark kamera olacak oda ne kadar fark eder bilmiyorum kesinlikle lumia arkadaşlar benim arkadaş yurt dışından getirmiş telefon ingilizce olduğu için pek kurcalayamadım ama dehşet birşey bilginize kesinlikle çıktığı gün gidip alacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt