.

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
Uygulamayi yukledim busyboxfree yukledim. Rootlu telefonum ama calistiramadim. Nerde eksigim var?

yakupb03

yakupb03

Üye
İlk sürümden beri bu uygulamayı kullanıyorum eczane de kesiyorm adamlar reçete giremiyor :-P valla on Numara çalışıyor kardeşim emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

byneo

Üye
O dedigin mobil cihazdan yapmak numkun degil kardes.
Kesinlikle mumkun unutmayalim ki android linux tabanli isletim sistemidir ve hacker toolslar linux tabanli isletim sistemlerinde daha verimlidir diger sistemlere gore

• Beğen
Tepkiler: wolf_34 ve MaxiHan

razorone

Üye
root gerekiyormu

razorone

Üye
benim tel daha 3 aylik gmd garanti dışı birakmak istemiyorum rootu sifirlasam garantiye gonderirken anlarlarmi acaba ve PROGRAM İŞE YARİYOR bizim arkadas kullaniyor sinifta super butun sifreler ekrana geliyor

hasaneness

hasaneness

Üye
benim tel daha 3 aylik gmd garanti dışı birakmak istemiyorum rootu sifirlasam garantiye gonderirken anlarlarmi acaba ve PROGRAM İŞE YARİYOR bizim arkadas kullaniyor sinifta super butun sifreler ekrana geliyor
Garanti anlar ve garanti disi sayar ama unroot yaparsin sende ?

razorone

Üye
o ne oluyor z4 diye program varmis tel kapaninca eski haline donuyomus varmi öyle bisey program adinin bi kismi o tamamini bilmiyom adin

hasaneness

hasaneness

Üye
o ne oluyor z4 diye program varmis tel kapaninca eski haline donuyomus varmi öyle bisey program adinin bi kismi o tamamini bilmiyom adin
Bi bilgim yok ama rootu biliyosundur unrootda telefonu eski haline dondurursun ama sistem uygulamasi vs sildiysen stock atman gerekir.

razorone

Üye
tmm sağolanladım

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

GrupSheLL

Üye
keylogger var şifrelerinizi çalıyorlar indirmeyin

danismaz61

Üye
Bende şu şifre işi bir türlü işe yaramıyor nasıl olduğunu anlatabilecek var mı?

razorone

Üye
Bende şu şifre işi bir türlü işe yaramıyor nasıl olduğunu anlatabilecek var mı?
bakin simdi teli root yada unroot lancak program yuklenecek drogbox acilacak iki dosya var once birinci sonra iknci yuklenecek ve acilacak program bu kadar iksinide yuklemeden calistirma

danismaz61

Üye
bakin simdi teli root yada unroot lancak program yuklenecek drogbox acilacak iki dosya var once birinci sonra iknci yuklenecek ve acilacak program bu kadar iksinide yuklemeden calistirma
Malesef hiç bir tepki vermiyor ayrıca dropbox yok dosyalar yandexte indirdim dediğiniz gibi sırasıyla kurum password sniffer diyorum start diyorum hiç bir şey yok dönüp duruyor bir şey bulmuyor

razorone

Üye
Malesef hiç bir tepki vermiyor ayrıca dropbox yok dosyalar yandexte indirdim dediğiniz gibi sırasıyla kurum password sniffer diyorum start diyorum hiç bir şey yok dönüp duruyor bir şey bulmuyor
blg wifi ağına girin ortak ağa aynı anda giren varsa wifiden kırıyor deneyin mesala bilgisayardan kendi facenize girin teldende bağlanin programi acin asagi doğru el isareti var ona basin kirar kirmazsa yardimci olmaya calisirim tel rootlu değilmi
blg wifi ağına girin ortak ağa aynı anda giren varsa wifiden kırıyor deneyin mesala bilgisayardan kendi facenize girin teldende bağlanin programi acin asagi doğru el isareti var ona basin kirar kirmazsa yardimci olmaya calisirim tel rootlu değilmi
WIRELESS HACKLEMEK(ANDROİD) - YouTubeizle anlarsin ilk sayfada linki var bakarsin bi olursa bildir bide drogbox degil busy box olacakmis kusura bakma

marketten busy box yuledinmi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
ARKADASLAR PROGRAM SİFRE CALABİLİYOR OLSADA OZELLİKLE ANLATİMİNİ YAPMADİM BU FORUMDA İLLEGAL İCERİK YASAK, LUTFEN İSRARLA PASSWORD SNİFFER CALİSMİYOR DİYE YORUM ATMAYİN

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54