sawbaba54
Üye
Ben teşekkür ederim sayenizde çok önemli bir program tanımış oldumBen cevap vermeden arkadaşlara yardımcı olmuşsunuz teşekkürler

Ben teşekkür ederim sayenizde çok önemli bir program tanımış oldumBen cevap vermeden arkadaşlara yardımcı olmuşsunuz teşekkürler

Link sorunsuz, yandex hesabımdan link verdim.Birde indirmeyi guncellesen
Link olu herhal
Busybox yüklemen yeterli değil, uygulamayı açıp içinden yüklemen gerek.Uygulamayi yukledim busyboxfree yukledim. Rootlu telefonum ama calistiramadim. Nerde eksigim var?
Rica ederimİlk sürümden beri bu uygulamayı kullanıyorum eczane de kesiyorm adamlar reçete giremiyor :-P valla on Numara çalışıyor kardeşim emeğine sağlık.
Bisybpx pro yu yukledim icine gordim install tikladim biseyler yukledi ama?Busybox yüklemen yeterli değil, uygulamayı açıp içinden yüklemen gerek.
Rica ederim
Kesinlikle mumkun unutmayalim ki android linux tabanli isletim sistemidir ve hacker toolslar linux tabanli isletim sistemlerinde daha verimlidir diger sistemlere goreO dedigin mobil cihazdan yapmak numkun degil kardes.
Evet gerekiyor .root gerekiyormu
Garanti anlar ve garanti disi sayar ama unroot yaparsin sende ?benim tel daha 3 aylik gmd garanti dışı birakmak istemiyorum rootu sifirlasam garantiye gonderirken anlarlarmi acaba ve PROGRAM İŞE YARİYOR bizim arkadas kullaniyor sinifta super butun sifreler ekrana geliyor
Bi bilgim yok ama rootu biliyosundur unrootda telefonu eski haline dondurursun ama sistem uygulamasi vs sildiysen stock atman gerekir.o ne oluyor z4 diye program varmis tel kapaninca eski haline donuyomus varmi öyle bisey program adinin bi kismi o tamamini bilmiyom adin
bakin simdi teli root yada unroot lancak program yuklenecek drogbox acilacak iki dosya var once birinci sonra iknci yuklenecek ve acilacak program bu kadar iksinide yuklemeden calistirmaBende şu şifre işi bir türlü işe yaramıyor nasıl olduğunu anlatabilecek var mı?
Malesef hiç bir tepki vermiyor ayrıca dropbox yok dosyalar yandexte indirdim dediğiniz gibi sırasıyla kurum password sniffer diyorum start diyorum hiç bir şey yok dönüp duruyor bir şey bulmuyorbakin simdi teli root yada unroot lancak program yuklenecek drogbox acilacak iki dosya var once birinci sonra iknci yuklenecek ve acilacak program bu kadar iksinide yuklemeden calistirma
blg wifi ağına girin ortak ağa aynı anda giren varsa wifiden kırıyor deneyin mesala bilgisayardan kendi facenize girin teldende bağlanin programi acin asagi doğru el isareti var ona basin kirar kirmazsa yardimci olmaya calisirim tel rootlu değilmiMalesef hiç bir tepki vermiyor ayrıca dropbox yok dosyalar yandexte indirdim dediğiniz gibi sırasıyla kurum password sniffer diyorum start diyorum hiç bir şey yok dönüp duruyor bir şey bulmuyor
WIRELESS HACKLEMEK(ANDROİD) - YouTubeizle anlarsin ilk sayfada linki var bakarsin bi olursa bildir bide drogbox degil busy box olacakmis kusura bakmablg wifi ağına girin ortak ağa aynı anda giren varsa wifiden kırıyor deneyin mesala bilgisayardan kendi facenize girin teldende bağlanin programi acin asagi doğru el isareti var ona basin kirar kirmazsa yardimci olmaya calisirim tel rootlu değilmi
Malesef hiç bir tepki vermiyor ayrıca dropbox yok dosyalar yandexte indirdim dediğiniz gibi sırasıyla kurum password sniffer diyorum start diyorum hiç bir şey yok dönüp duruyor bir şey bulmuyor