.

Haluk.

Üye
Açilmiyor yeni ver. Ckmis herhde

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Istedigin yere şikayet et uygulamayi biz yazmadik, ayrica uygulama maxicep sunucuarinda bulunmuyor.
yalannn denedım reklam tuzagı
Konudaki yorumlar reklam olmadigini kanitliyor. Sait abi lutfen gereksiz mesajlari kaldirir misin?

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam sen merak etme gereksiz yere polemiğe girme gerekeni söyledim zaten lütfen.Konu ile ilgilenmen yeter.

Haluk.

Üye
Busybox yukledm marketten hala ayni sorun

Haluk.

Üye
Gozunu seveyim yardim et biraz kurcaladim.felan modem isiklari yesil.telefon wifi li wifiden baglaniyo ama bilgisayarda nett yok

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Aldigin hatanin ekran goruntusunu atabilir misin?

Haluk.

Üye
Tamam abi gerek kalmadi o programi acip install yapmak gerekiyomus . İnternette 5 dakikaya geldi kusura bakma konunu kirlettim ama sagol guzel program

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim iyi forumlar.

script injection bunu anlatmamışsın bu ne nasıl kullanılıyor bunu öğrenmek istiyorum anlat hadi

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bana emir kullanamazsin, tabirine dikkat et. Ozellikle anlatmadim script injection ile buyuk suclar islenebilir.

Nextman

Emekli Yönetici
script injection bunu anlatmamışsın bu ne nasıl kullanılıyor bunu öğrenmek istiyorum anlat hadi

Bahsettiğiniz yöntem konuya eklenmesi ve isteği yasak, konuyu saptıracak durumlarda ve usluplardan kaçının aksi halde uyarı alırsınız.Serhan kardeşim karşılık vermeden konu kapanmasını istemiyorsan bildirimde bulun biz gerekeni söyleriz.

Tepkiler: MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi

Özür diliyorum Sait abi söz, bundan sonra etkileşime girmiyorum

Tepkiler: Nextman