.

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hayir maalesef :)

basgitarist1

Üye
Uygulamayı yüklemeye alıyorum fakat "yükleniyor" ibaresinde kalıyor :) Biraz telefonumu kurcalıyayım belki bir problemden kaynaklanıyordur. Paylaşımınız için teşekkürler :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, telefonla alakalı bir durumdur çünkü şu ana kadar en az 10 telefonda denemişimdir hiç birinde böyle bir problem ile karşılaşmadım

basgitarist1

Üye
Tamam, sorunu çözdüm terminalden birkaç komut vermiştim ondan izin vermiyormuş. Teşekkürler tekrardan :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

yakamoz1319

Üye
Selam programı kurdum açtım fakat işlem yapamıyorum. NO ALİVE ENDPOİNTS FOUND hatası alıyorum. Sebep nedir acaba

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Ilk defa boyle bir hata duyuyorum. Sisteminizin surumu nedir?

G305305

G305305

Üye
Virüsü sanırım.. Nedeni ise indirip kurduktan sonra telefonun ekranı sapıttı.. Arada değişik durumlar oluyor.

XT910 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Inanan indirir inanmayan indirmez forumda ne kadar guvenilir oldugumu herkes biliyor :) viruslu olmasinin sebebi hack uygulamasi olmasi ve icindeki kodlar.

ilcarnefice

Üye
Virüs yok içinde bende kullandım

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan

yakamoz1319

Üye
Android 4.1.2 (Note 2)
Sürümde sıkıntı yok da kullanamıyorum bi türlü. Program harika illaki kullanmam lazım yardımcı ol lüttfen. Ne yapmam lazım tek tek yapayım

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Videoda gayet guzel anlattigimi dusunuyorum

yakamoz1319

Üye
Videoda gayet guzel anlattigimi dusunuyorum
programı kurdum açtım fakat işlem yapamıyorum. NO ALİVE ENDPOİNTS FOUND hatası alıyorum. Hata almasam program kullanımında sorun yaşamam. Videoda proğramın kullanımını anlatmıssın. Benim kurulumda sıkıntım var

- - - Eklendi - - -

Android sürümümde de sıkıntı yok neden yaşıyorum bu problemi kurulum aşamasında mı bi eksiklik yaptım

- - - Eklendi - - -

Busybox u da kurdum. İçerisinden install yaptım. Yine de aynı hata.. NO ALİVE ENDPOİNTS FOUND

ishak388

ishak388

Üye
Teşekkürler eğer işe yararsa allah senden razi olsun

ht00

Üye
trojanın kralı.....bu kırmazsa hiç biri kırmaz...esed nod öyle diyo

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
trojanın kralı.....bu kırmazsa hiç biri kırmaz...esed nod öyle diyo

Programda tarama yapılmıştır sorun yoktur ancak direk sistem erişimi olduğundan kullanıp kullanmamak tercih meselesidir.Yönetim olarak zaten bu konulara çok dikkat ediyoruz.Saygılarımla

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi

Programda tarama yapılmıştır sorun yoktur ancak direk sistem erişimi olduğundan kullanıp kullanmamak tercih meselesidir.Yönetim olarak zaten bu konulara çok dikkat ediyoruz.Saygılarımla

Aciklama icin tesekkurler Sait abi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
G305305

G305305

Üye
teefonu BatırdıYa. Sakın Kurmayın Derim Başka Birşey Demem. Telefonun Ekranı Kayıyor Resmen. Bir Film Bir Izleyemiyorum artık. Herşey Bbunu Kurduktan Sonra Oldu

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Daha demin nextman adminimiz aciklama yapti ustune laf mi soyluyorsun?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Serhan konu başlığına tüm risklerin kullanıcıya ait olduğunu eklermisin.Bundan sonra yapılan tüm yorumlara karşılık verme mesajı şikayet et

• Beğen