.

denedim hocam olmuyor. daha önce sorunsuz tek seferde çalışmıştı. galiba eksik bişeyler var ama neyse bişekilde bulucaz.
tşkkürler hocam yardımcı olmaya çalıştıgın içimn.

Tepkiler: MaxiHan

xxzxzx

Üye
Turkceye ceviren yok mu?

Yeni apk da sorun varmis eski de sorun yok uygulamada neler yapabilirim nasıl yaparım

Süper uygulama vidoyu izledim babam bilgisayari açsın deniycem

Yönlendirme yi denedim url yönlendirmeyi urlyi yanlıs mi yazmış im ney sayfa bulunamadi diyodu babamdan yemedigim kufur kalmdi bu arada

tayren

Üye
Uygulama adi:dsploit
Amac sifresiz yada sifresini aldiginiz ağdaki istediginiz cihazi yada genel ağı kontrol etmenizi sağlar mesela resim (replage image secilince o anda tekrar ekrana dokunNa kadar o resim secili cihazlarda yada tum cihazlarda gorunur ayni sekil ayarladiginiz wep sitesi yada youtube da bir video yada isterseniz genel ağ dahil tum cihazlarin (o ağa bağli) netini kapatabilirsiniz olur ya cepten giriyonuz nete arkadasinizn cep yada pc ip nosuna saldiri yapabilirsiniz en guzeli buyuk avm lerde oluyo sahsen yApmistm resmimi gorenler tepki verdi tabi zaman kaybetmeden ortadan kAybolmak en iyisi bu proramin wifi sifre kirma ozelligi yok galba aylardir kullaniyorum cunku paylasim yapan kardesim tesekkurler hakikaten kullanabilen icin cok guzel program Umarim aciklama yeterli gelmistir tesekkurler
İyi ForumlarBu arada antivirus kullananlar bu uygulamayi virus gibi gorecektir ben herhangi bir zararini gormedim
Yeni apk sıkıntılı
Normalde bendeki yatay asl dikey olmuyor

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Yazınız için teşekkürler

Metin137

Üye
Her wifide oluyomu okulda denicem Pro için saol

kararlı olanımı

sürüm isimli olanımı kuracagız

rootlu tel öbürünün hatası ne ??

Ya unuttum kararlı yı kur derim o kadar geçmiş sayfalara bak resim upload etmistim

root hatası vermiş

telefonun rootlumu ?

Metin137

Üye
Beta sürümü bende hatta vermedi