hatayı busybox kurulumu yapmadığınız için almışsınızdır. Busybox istemesinin sebebinide açıklayayım;
Busybox linuxda kullanılan komutları ve exploitleri android telefonlara entegre eder, dsploit metasploitdeki (linuxda içinde hazır exploitler bulunan arayüz) exploitleri kullandığı için busybox'a ihtiyaç duyar, busybox kurmadığınız zaman telefon kodları tanımlayamaz.
rootlu olması gerektiği konuda kaç defa söylenmiş saymadım artık, ikinci olarakda burası maxicep, legal bir forum ve asla zararlı içerik paylaşılmasına izin verilmiyor, konuda ADMİN de dahil olmaz üzere bir çok kişi defalarca virüs olmadığını açıkladı, hala ısrarla virüs var diye yorum yapıyorsunuz.
Virüs yok arkadaşlar antivirüsler virüs olarak algıyabilir bunun nedenini bilmiyorsanız zaten bu tarz programlar için kafanızı yormayın tartışma da çıkarmayın.
daha önce kullanmıştım ben bu proyu sorun çıkarmamıştı. yeniden rootladım cihazı tel motorola atrix (no alive endpoints found ) uyarı veriyor bilgisi olan arkadaş varmmı ? neden olabilir. ? supersu busybox yüklü
yok hocam uygulamaya giriyorum girişte bir sıkıntı yok. işlem yaparken veriyor hatayı (mıtm) bölümüne giriyorm
ordan resim yüklemek istiyorum web sayfalarında yükledigim resim çıksın diyorum resimdeki hata mesajı çıkıyor. anlamadım
sadece resimde oluyor anlattığınızdan anladığım kadarıyla, url veya kendi cihazınızdan hangisiyle yapıyorsanız tersini deneyin, veya başka bir ağa bağlanarak modemin engelleyip engellemediğini kontrol edin