WarMaster666
Üye
-
Konu Sahibi
-
samsung istemiyorsun, ikinci el bulurmusun bilemiyeceğim ama ... sana tavsiye edebileceğim ürün şuanda kullandığım android işletim sistemli optimus black olur
kesinlikle internette falan dolaştığında sıkıntı yaşamıyorsun.. ekranda herhangi bir takılma yada donmaya maruz kalmıyorsun.. ben gibi sürekli oyun uygulama peşinde olmadığından şarjın uzun gitmesi mümkün gibi duruyor.. 2.el bulurmusun bilemem ama vatanbilgisayar hafta sonları kampanya yapıyor % falan indirim.. yakalarsan kaçırma al derim madem telefon almak gibi bir niyetin var...
2 el alacagına git 0 e6 al 2 el almak istiyorum diyosan en kolayı n8 kardeşimbide sahibinden.com a bak istediğin telefonu bulursun
N8 internet konusunda berbat soylemedi demeyin.
c6'ya da baktım ama pek sevmedim açıkcası bide 0 telefon almak istemiyorum sürekli telefon değiştiren biriyim bu yüzden 2.el benim için her yönden daha iyi
evet bende videolarını falan izledimde o telefonu sıcak bakmamamın altında interneti ve işletim sistemi yatıyor. symbian'ı kullanmayı pek sevmiyorum
e6 dedi arkadaş c6 değil .
biliyorum e6 yazdığını ama cevap yazarken yanlış yazmışım
bak akilli ol 2. el telefon alinmaz sonra kafani duvarlara vurursun onerebilecegim telefon c7 var babam 5 ay once 800 kusure almisti daha da dusmustur heralde birde bir kismini pesin bir kismini taksit demissin al guvenilir bir yerden para dursun taksit geldigi zaman bu parayi kullan sarji da iyi gider babamin 3-4 gun dayanir ki babam teefonla cok konusan bi insandir bide ben hergun 30 dk falan oyun oynuyorum gerisini sen dusun
ya dostum 2 el sakat is kafayi vurmak pisman olmakla ilgili bir de c7 nin nesi kotu hd oyun oynuyon muzik dinliyon kac kez internette takildim iyidir yani c7 nesini kotuluyonHmm tamam800TL var ve 2.el almak bence saçmalık, 0 alsan daha iyi olur. örnek olarak : samsung wave 2 , lg optimus black , sony ericsson neo , motorola defy . ----------Eklendi @ 22:07:20 ---------- Yazıldı @ 22:05:08 ---------- 2.el almayla neden kafasını duvara vursun kardeşim. c7 al diyorsun da asıl o zaman kafasını duvarlara vurur.
ya dostum 2 el sakat is kafayi vurmak pisman olmakla ilgili bir de c7 nin nesi kotu hd oyun oynuyon muzik dinliyon kac kez internette takildim iyidir yani c7 nesini kotuluyon
opera yukleyip kullanabilir veya baska tarayicilari kullanabilir birde tarayicisindan sikayelerin nedir ogrenebilir miyim
c6'ya da baktım ama pek sevmedim açıkcası bide 0 telefon almak istemiyorum sürekli telefon değiştiren biriyim bu yüzden 2.el benim için her yönden daha iyi
evet bende videolarını falan izledimde o telefonu sıcak bakmamamın altında interneti ve işletim sistemi yatıyor. symbian'ı kullanmayı pek sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?