800 TL'ye kadar öğrenci telefonu tavsiyeleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

MxGeorge

Üye
    Konu Sahibi
800 TL'ye kadar öğrenci telefonu tavsiyeleriniz
Geçen kardeşimle atıştık biraz aramız bozuk şu anda :D Uzun zamandır yeni telefon istiyordu benimde elime hazır para geçti aramızı ona telefon alarak düzeltme niyetindeyim :D Gözlemlerim doğrultusunda neler yapmaz neler yapar söyleyeyim. Genellikle müzik dinliyor (kulaklıkla), oyun oynarmı pek bilemiyorum. Çünkü elinde 5800 var ve bu telefonla oyun oynanabildiğini görmedim :D Çok büyük oyunları oynamaz kanaatindeyim. Mesajlaşmayı çok seviyor. İnternet hızıyla işi yok, facebook uygulamasını kullanıyor genelde. Resim çekmeyi çok seviyor. Aklıma fazla bişey gelmedi siz sorun ben yanıtlarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum :D

ANIL

ANIL

Admin
GM Discovery iyi bir seçenek olur bence :D Kamera performansı tatmin eder mi bilmiyorum ama. Lumia 720 diyecektim ama hep biraz pahalı hem sen kullanıyorsun sanırım.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
s3 mini

foreverthe

foreverthe

Üye
GM Discovery bencede :)

fingerback5

fingerback5

Üye
Gm discovery ya da s3 mini

Invoke

Invoke

Üye
GM Disc. derdim ama kamera konusunda nasıldır bilmiyorum, ama yine de 5800dan iyidir :D Resimleri 5800la çekiyorsa bununla çekince daha mutlu olur :D
Müzik performansı konusunda 800liraya 5800dan iyisini bulabileceğimizi düşünmüyorum...
5800la oyun oynayamaz tabi, GM Disc. alırsanız oynar :pro:

Neyse bence GM Disc.'i bir araştırın yine de kafanıza yatarsa alın. Fiyatı 600lira.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Babaların İstediği Önemli Özelliklerden Biriside Sarj durumu Sarj Konusunda Nokia İyi Ama Android İçin Aynı Şeyi Söyleyemeyeceğim Sarj Sıkıntısında Telefonu Mamak Çöplüğüne Gönderebilir Baban Sarjı Uzun Giden Bir Telefon Düşünmelisin Bence Android vs. Gerek Yok O kadar Para Vermene Gerek Yok Kolay Gelsin

tapatalk

tapatalk

Üye
Gm discovery

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
gm discovery:oke:

R.A.M

R.A.M

Üye
bende bu aralar düşünüyorum gm discover malzeme kalitesi iyimidir? benim eskiden 2 tane gm telefonun oldu hep bozuluyodu da marka hakkında şüphelerim var :D

MxGeorge

Üye
    Konu Sahibi
Aklımda xperia p ve GmDisc var şu anda ikisi arasına kaldım hangisini alayım?

aleranol

aleranol

Üye
Gm discovery suan 1000- segmentin krali. Bence de gm discovery.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 720 diyelim bizde çorbaya tuz katalım. Şarj performansı gayet güzel. Müzik ve internet için yeterlidir.Fotoğraf deyince Nokia kamera konusunda gayet ilerde. Navigasyonu çok üstün, bilen göz uygulaması Perfect :)

Listeye ekleyebilirsiniz bu telefonu.

fk555897

fk555897

Üye
Kardeşin için Samsung Galaxy S3 Mini'yi öneririm. General Mobile Discovery'den daha iyi ve kaliteli olduğunu düşünüyorum.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
general mobile Discovery önermem şarjı sıkıntılı diye kullananlardan duydum

.caner.

.caner.

Üye
S4 ede diyorlardi şurda takılıyor burda takılıyor. Şarj yok falan filan Discovery iyidir.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
maskedboy

maskedboy

Üye
ne s3 minisi eski nesil çift çekirdekli işlemci 1 gb ram 4 inç 480 800 çözünürlük ekran 5 mp kamera 700 tl verilirmi neresi kaliteli yine plastik sadece samsung yazısı var ama gb discovery bak 4.7 inç hd ips ekran 1.2 ghz 4 çekirdekli işlemci 1 gb ram android 4.2 8 mp kamera vs bazı kişiler kamera ve ses konusunda kötü diyorlar eğer videolara bakarsan kötü olmadığını bence anlarsın kardeş zaten bu telefonun değeri 1000 tl millet galaxy s3 ile karşılaştırıyor ve şunuda söyleyeyim sırf şarj diye s3 miniyi öerenler var ben kullandım batarya performansı normal gm discovery bilmiyorum fakat 1 günü zaten çıkarıyorsa senin havalara uçman lazım her androidli telefon böyle olmalı

Türe

Türe

Üye
General Mobile Discovery

LimePie

LimePie

Üye
gm discovery:oke:

Üst Alt