800 tlniz olsa hangi teli alirdiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karabe1a

Üye
    Konu Sahibi
800 tlniz olsa hangi teli alirdiniz?
arkadaslar 800 tlniz olsaydi hangi teli alirdiniz??? ben n79 alirdim süper tel.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
şimdi sen alcanmı yoksa ölesinemi sordun.
Bende N79 alırdım aradıgım tüm özellikler mevcut 5mp carl-zeis ,wi-fi ,FM transmitter 8gb kartı destekleme daha ne olsun süper bir telefon.

karabe1a

Üye
    Konu Sahibi
alicamda en kararsizim biraz:D

ediesel

Üye
Anl tr isimli arkadaşa tavsiyem o hafıza kartını ben daha yeni aldım 50 liraya hemde çok hızlı şimdiden 2 gb ı anca doldurdum ama daha 6gb yer var kullanmakla bitmez. Ben tahtakaleden aldım orda zincirli han diye bir yer var tüm telefon parçaları satılıyor. Hafıza kartı satan mağzaları sor ve git al. Ama sandisk vakumlu pakettekileri al açıktan alma.

ahenk

ahenk

Üye
bende tel alicam yurtdişi N85 veya N96 alirim
800 çok güzel tel alirsin

atabey_3434

Üye
n 95 in temiz 2. elini al kardeş....telefon bu

erfc20

erfc20

Üye
bence bu aralar alma fiyatlar düsüo:yuru

kur

kur

Üye
yabancilarin en..tel secimlerine bakinca ilk 3 sira : sayfasinin saginda yaziyor,mantikli secim yapmislar.Parasi olan N82 VE N 79 20XZOOM,WI-FI,3G,GPS 8MB hafiza 5 mpixel .Daha ne olsun Durbun takmak isterseniz onuda yapmislar,her telefona takilabilen mercek yapmislar tekgozlu durbun gibi (GG ticari sitede 60tl satiyolar).inanilir gibi degil..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
N95 8gb

mami24

mami24

Üye
bankaya atarım zira bu ara tel alınmaz dolar yüksek kafayı çalıştır

mmzzkk

mmzzkk

Üye
arkadaşım bak belki çok tecrübeli bu konuda kişilerden biriyim.. ben 700 TL ye n81 aldım.. memnunum mumnun olmasına ama kamera sonradan moralimi bozdu.. sana şöyle diyeyim.. eğer 700 TL den fazla paran varsa kesinlikle 5mp lik bi telefon almalısın.. 690 a 6220 Classic var.. çok şekil.. ama daha fazla paraya n85 veya n79 derim..n95 ve n95 8gb KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt