Telefon Tavsiyesi 800 TL ye Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
800 TL ye Telefon Önerisi
Arkadaşım fiyat limiti 800 TL olan bir telefon arıyor. Olmazsa olmaz özellikleri şöyle.

-Android olacak.
-Score oyunun kaldırabilecek.
-Ön kamerası olacak.

Böyle bir telefon arıyor fakat 800 tl limit derken 800 ü zorlasın gidipte 200tl lik telefon önermeyin yani :D .

BU ARADA GM DISCOVERY YORUMLARINIZI UZAK TUTUN !!!

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
senin arkadaşın başta hata yapmış ama onerelerım bitane 0 alacaksa s3mini 2.el htc one yada s4mini

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
S3 mini'yi tavsiye ederim kuzenime 3-4 hafta önce almıştım.S3 minide rahatlıkla oynayabilecegin oyunlar : Temple run 2 ,Subway surfers,bloody and glory,into the dead çok az kasma olsada dead trigger.S3 mini arkadaşının beklentilerini karşılayacağını düşünüyorum.

orxan_92

orxan_92

Üye
S2 al derim cunki piyasada caliştirmadigi oyun ve program yok.guncelleme biraz sikintili.ola bilir ama rom falanla daha iyi)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
2. el LG G2 bulabilirsen alırsın.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
900 e zorlasın xperia sp falan alsın :D Yada bugün çerkezköy gold açılışında 899 a s3 vardı :D

orxan_92

orxan_92

Üye
Xperia sp en iyi secim olur hem s4den ucuz hemde performans acisindan cok iyi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
2.el S3 al hiç uğraşma

Legendary.

Legendary.

Üye
Neden uzak tutalım merak ettim? :)

Ayrıca Piranha Zen var bak istersen 699 tl kamerası baya iddalı 13 mp sony lensi mi ne kullanıyomuş.Ama işlemcisi MTK yani güncelleme işi yaş :)

bilinçli

bilinçli

Üye
Kardeş nexus 4 var çok iyi telefon kasma falan hiç bir şey olmaz birde şuan android 4.4 var.Önerilir.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sony Xperia L fiyat + performans + kaliteveya parası yeterse Xperia Sp 4.3 aldı 4.4'te alabilir

orxan_92

orxan_92

Üye
Sp al derim,4.4kitkat alacak.

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
Xperia SP 1000 TL arkadaşın bütcesi 800 TL.Biraz mantıklı yorumlar yapalım lütfen.

MaxipmaN

Üye
o fiyata temiz s3 alırsın 4s 8gb ta olabilir ikinci el tabi

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Evet temiz s3 te guzel olur bnce

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Xperia L ye bak

Silinen Üye 737108