Cebe sigmaz bence senin icin en iyi cihaz 925
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkliksa 799 TL
bu fiyata alabileceğin en iyi telefon
Bu fiyat 1000₺ olursa L1320
830 TL'ye Nokia Lumia 925 var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1 GB RAM Windows Phone 8 için yeterli. Nokia Lumia 925 hepsiburada.com'da 830 TLLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi 925 kaçmaz. Nedense Nokia tarafından en sevilen cihaz. Sakın kaçırma paran varsa. Ben affetmezdim yani
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
Bir ay içinde Lumia 735 de o civarlarında satışa çıkacak. Ben olsam onu değerlendirirdim
Bence en ıyı alabılecegın cıhaz nokıa lumıa 925 secım senın
İstediğin cihaz 925 bence
Peki soruyorum sizlere L1320'mi 925'mi yoksa 1000tlye yeni modelleri mi bekleyeyim. (830'un fiyatı 1200 civarı olacakmış beni aşıyo maalesef)Tek konu üzerinden devam edelim. Lumia düşünüyorsan yeni cihazları beklemeni tavsiye ederim. Lumia 735 ve Lumia 830 piyasada olacak.
Peki soruyorum sizlere L1320'mi 925'mi yoksa 1000tlye yeni modelleri mi bekleyeyim. (830'un fiyatı 1200 civarı olacakmış beni aşıyo maalesef)
Kesinlikle 925.Peki soruyorum sizlere L1320'mi 925'mi yoksa 1000tlye yeni modelleri mi bekleyeyim. (830'un fiyatı 1200 civarı olacakmış beni aşıyo maalesef)
Hocam güncelleme desteği/oyun performansı/film kalitesi bakımından hangisi sence ? Telefon 8.1 alacakmış kısa süre sonra .Benim korkum 1-1.5 seneden sonra 925'e desteğin kesilmesi sonuçta 1320 daha yeniKesinlikle 925.
Hocam güncelleme desteği/oyun performansı/film kalitesi bakımından hangisi sence ? Telefon 8.1 alacakmış kısa süre sonra .Benim korkum 1-1.5 seneden sonra 925'e desteğin kesilmesi sonuçta 1320 daha yeni
Ekran bakımından 1320 seni üzebilir. Kamera ve ekran bakımından 925'in çok gerisinde kalıyor.Hocam güncelleme desteği/oyun performansı/film kalitesi bakımından hangisi sence ? Telefon 8.1 alacakmış kısa süre sonra .Benim korkum 1-1.5 seneden sonra 925'e desteğin kesilmesi sonuçta 1320 daha yeni
Hocam sen hala anlamıyorsun galiba. O telefonlar 1200 civarı bir fiyat ile gelir.ya siz onları bosverinde nokia lumia 735 e bakın telfonun kısaca özellikleri şunlar
1gb ram
4 çekirdek snapdrogon 400 1.2 ghz hızında
ön kamera 5 mp arka 6.7 mp f/1.9 diyafram flaşlı
hayır 1200 tl olan lumia 830 bnm dediğim lumia 735 700 tlya işte fiyatı belli değil kesin değil özür dilerimHocam sen hala anlamıyorsun galiba. O telefonlar 1200 civarı bir fiyat ile gelir.
Arkadaş diyor ki ;
BÜTÇEM YETMİYOR
Hocam siz 925 dedikçe ısrarla kafam 1320'ye gidiyorSon güncellemede 925 hepsinden önce güncelleme aldı. 1520'den bile daha önce. Microsoft o konuda çıkış tarihine bakmıyor. Nasıl bir strateji izlediklerini bilmiyorum. Black güncellemesini 520'ye verip 625'e bir ay kadar daha geç verdiğini biliyorum. Her cihazın 36 ay güncelleme desteği oldu ki bu Microsoft'un Nokia'yı aldığı tarihte yinelendi. Ben senin yerinde olsaydım 925 alırdım ama şunu söyleyeyim marketini araştır öncelikle, seni bilemem ama beni hiç ama hiç tatmin etmiyor. Eğer ikinci el düşünüyorsan, 650TL'ye kendi 925 cihazımı satıyorum, garantili son güncellemelerin hepsi yüklü ve gerçekten temiz.
Ekran bakımından 1320 seni üzebilir. Kamera ve ekran bakımından 925'in çok gerisinde kalıyor.
Donanımsal olarak 925'i öneriyorum, 1320 biraz daha iyi işlemciye sahip ama %10 kadar daha iyi performans demek. Ama %10 performans için, 5 MP arka kamera ve 245 ppi'lık IPS LCD ekran olacağına, Amoled ve 332 PPI olsun, 8MP'lik Carl Zeiss mercekli kamera olsa daha mantıklı olur.
Ama dediğim gibi, mağazadan memnun kalmayabilirsin. İyice araştır öyle al. Ben hiç değilim mesela (:Telefonumla ilgilenirsen; Satılık / Takas - Satılık tertemiz lumia 925/ takas düşünülür./Fiyat düştü - MaxiCep
ne bileyim oyun falan oynamayacam doğru düzgün Net-Müzik-Belki 1-2 oyun o yüzden ekran büyük olsun diye düşündüm hem zaten yarın teknosaya gidip elime alıp kurcalayacam telefonları hangisi kafama yatarsa artık 
PPI sıkıntı değil yaSon güncellemede 925 hepsinden önce güncelleme aldı. 1520'den bile daha önce. Microsoft o konuda çıkış tarihine bakmıyor. Nasıl bir strateji izlediklerini bilmiyorum. Black güncellemesini 520'ye verip 625'e bir ay kadar daha geç verdiğini biliyorum. Her cihazın 36 ay güncelleme desteği oldu ki bu Microsoft'un Nokia'yı aldığı tarihte yinelendi. Ben senin yerinde olsaydım 925 alırdım ama şunu söyleyeyim marketini araştır öncelikle, seni bilemem ama beni hiç ama hiç tatmin etmiyor. Eğer ikinci el düşünüyorsan, 650TL'ye kendi 925 cihazımı satıyorum, garantili son güncellemelerin hepsi yüklü ve gerçekten temiz.
Ekran bakımından 1320 seni üzebilir. Kamera ve ekran bakımından 925'in çok gerisinde kalıyor.
Donanımsal olarak 925'i öneriyorum, 1320 biraz daha iyi işlemciye sahip ama %10 kadar daha iyi performans demek. Ama %10 performans için, 5 MP arka kamera ve 245 ppi'lık IPS LCD ekran olacağına, Amoled ve 332 PPI olsun, 8MP'lik Carl Zeiss mercekli kamera olsa daha mantıklı olur.
Ama dediğim gibi, mağazadan memnun kalmayabilirsin. İyice araştır öyle al. Ben hiç değilim mesela (:Telefonumla ilgilenirsen; Satılık / Takas - Satılık tertemiz lumia 925/ takas düşünülür./Fiyat düştü - MaxiCep
piksel piksel anadolu tarzı olmadıktan sonra tabii . Kamera falan kullanmam belki selfie çekerim en fazla.Bence de bu şekilde yapman daha mantıklı olur. 1320 ile 925'i yan yana koyarak ekrandaki kalite farkını anlayabilirsin. Tabii film izliyorum dediğin için önemsedim açıkçası bu ekran işini. İki cihazda iyi ama karşılaştırdığında 925 ağır basıyor.Hocam siz 925 dedikçe ısrarla kafam 1320'ye gidiyorne bileyim oyun falan oynamayacam doğru düzgün Net-Müzik-Belki 1-2 oyun o yüzden ekran büyük olsun diye düşündüm hem zaten yarın teknosaya gidip elime alıp kurcalayacam telefonları hangisi kafama yatarsa artık
![]()
Tüm cihazlar WP9 alacaklar. 36 ay güncelleme desteği var.Lumia 630'a bir bak istersen 1gb rami var ve yağ gibi kayıyor ilerde hem yakınlarda wp9 güncellemesinide alabilir
Almışken 6 inç almak mantıklı bence . Ancak yinede bakarım elime almadan yorum yapamıyorumBence de bu şekilde yapman daha mantıklı olur. 1320 ile 925'i yan yana koyarak ekrandaki kalite farkını anlayabilirsin. Tabii film izliyorum dediğin için önemsedim açıkçası bu ekran işini. İki cihazda iyi ama karşılaştırdığında 925 ağır basıyor.
Tüm cihazlar WP9 alacaklar. 36 ay güncelleme desteği var.
Hocam WP İos gibi mi ? Yani aldığı güncelleme fark ediyormu ?Hocam wp forumunda takılmıyorsun anladığım kadarıyla. Bırak cyan yani 8,1 güncellemesini biz onun üstüne 1 tane daha aldık, hatta ondan sonraki bile gelmek üzere. Bayağı geriden geldi bu cevabınız. 925 en sevilen cihazları ve güncelleme sorunu yok. Eğer olursa 1320 925'ten önce gider. O telefonun gelişmişliği numaraya göre olmuyor. Daha çok kasalara göre veriliyor. Ki burada 25 lr bitenler 20 lerdeki hataların giderilmiş ve en başarılı halidir. O nedenle 925. Ve ben onun üstüne cihaz tanımıyorum bu fiyata
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
Fark ediyor mu sorunuzdan kastınız nedir? Hani bir ios6-ios7 fark var mı derseniz eğer şöyle açıklayayım. Zaten alacağınız cihaz kesinlikle Windows Phone 8.0 yüklü gelecektir. Ama 8.0'ın hangi sürümü olur emin değilim. Elinize önce alın, sonra bir gün kullanın açıkçası bizler hesap makinesi diyorduk sisteme. Ardından güncellemelere başlayın. Yaklaşık olarak artarda 2 güncelleme falan gelecektir sırayla kurun. Zaten ilk gelen geçiş için hazırlık, ikincisi 8.1 güncellemesidir. Hani fark diyemeyeceğim bildiğiniz evrim geçirmiş oluyor sistem. Ben geçen hafta 525 aldım kendime elimde 520 var. Bendekinde 8.1 + Microsoft tarafından developers kullanıcılara verilen ek güncelleme vardı ( bu dediğim güncellemeyi bizler test edip sorunları bildiriyoruz, ardından herkese yayınlanıyor). Bana gelen telefon 8.0'lıydı. Geçen yıldan beri bu sistemdeyim nasıl kullanmışım dedim kendime. İkisini yanyana koyduk arkadaşlarla evrimin alasını gördülerAlmışken 6 inç almak mantıklı bence . Ancak yinede bakarım elime almadan yorum yapamıyorum
Hocam WP İos gibi mi ? Yani aldığı güncelleme fark ediyormu ?
Sistem çık fark ediyor her güncellemede. Ayrıca MS gerçektende sistemin üzerine düşüyor. Hani ios den tek eksiği mağazamızdır ki onda da ne ararsanız var. Bir kullanıcının her ihtiyacını karşılar. Hani gereksiz binlerce uygulama eksik sadece. Aradığınızı bulursunuz Son güncellemede 925 hepsinden önce güncelleme aldı. 1520'den bile daha önce. Microsoft o konuda çıkış tarihine bakmıyor. Nasıl bir strateji izlediklerini bilmiyorum. Black güncellemesini 520'ye verip 625'e bir ay kadar daha geç verdiğini biliyorum. Her cihazın 36 ay güncelleme desteği oldu ki bu Microsoft'un Nokia'yı aldığı tarihte yinelendi. Ben senin yerinde olsaydım 925 alırdım ama şunu söyleyeyim marketini araştır öncelikle, seni bilemem ama beni hiç ama hiç tatmin etmiyor. Eğer ikinci el düşünüyorsan, 650TL'ye kendi 925 cihazımı satıyorum, garantili son güncellemelerin hepsi yüklü ve gerçekten temiz.