Telefon Tavsiyesi 800 TL Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Hocam yorumların hepsini okumadım fakat Casper Via V5 gördüm bugün, tasarımı çok hoşuma gitti bi incele derim.. 799 TL idi sanırım.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
telefonu koyabilecek yer bulabiliyorsan 6" sorun olmaz :)
dediğim gibi 1g ramli wp telefonlar her türlü uygulamayı açar ama marketine git bak bazı uygulamalar hala tam verimli çalışmyor. mesela facebook uygulaması microsoft tarafından yapılmış facebookun resmi uygulaması değil, instagram beta aşamasında falan. böyle sorunları var.via v5 tasarım açısından güzel ama fiyatı pahalı. o paraya moto g al daha iyi. hatta moto g'nin 2014 versiyonunu bekle arada fiyat farkı olmaz.
casperların tüm telefonları en az 200-300 TL daha ucuz olması gerekli donanıma göre

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
telefonu koyabilecek yer bulabiliyorsan 6" sorun olmaz :)
dediğim gibi 1g ramli wp telefonlar her türlü uygulamayı açar ama marketine git bak bazı uygulamalar hala tam verimli çalışmyor. mesela facebook uygulaması microsoft tarafından yapılmış facebookun resmi uygulaması değil, instagram beta aşamasında falan. böyle sorunları var.via v5 tasarım açısından güzel ama fiyatı pahalı. o paraya moto g al daha iyi. hatta moto g'nin 2014 versiyonunu bekle arada fiyat farkı olmaz.
casperların tüm telefonları en az 200-300 TL daha ucuz olması gerekli donanıma göre
Peki hocam max 800'e hangi WP'li telefonu önerirsin?

Fenomenon

Fenomenon

Üye
wp cihazlar hakkında fazla bilgim yok, yanlış yönlerdirme yapmayım :/

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
Oyun-İnternet-Film performansı en iyi olan Nokia'yı arıyorum :D Ekran büyüklüğü 4.3 4.7 5 inç civarı olabilir . 6 inç telefon hiç kullanmadım kullanışlı-taşınabilir oluyor ise 6 inçde önerebilirsiniz :)

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
Oyun-İnternet-Film performansı en iyi olan Nokia'yı arıyorum :D Ekran büyüklüğü 4.3 4.7 5 inç civarı olabilir . 6 inç telefon hiç kullanmadım kullanışlı-taşınabilir oluyor ise 6 inçde önerebilirsiniz :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Lumia 1320 bulabilirsin belki bulamazsan lumia 820

Lumia 1320 hepsiburada da 869 a dusmus kacirma bence

Hatta onu gectim 829 tl ye lumia 925 var

Lumia 920 var 750 ye

Yönetici tarafından düzenlendi:
demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
Hocam en iyi internet oyun performansını hangisinden alırım ?

lolaman

lolaman

Üye
1320 seni memnun edicektir ekranı büyük olduğundan.daha rahat film falan izlersin

byAndroid

byAndroid

Üye
Cebe sigmaz bence senin icin en iyi cihaz 925

kamil5028347

kamil5028347

Üye
kliksa 799 TL
bu fiyata alabileceğin en iyi telefon

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi ve Aybin.Kilic
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu fiyat 1000₺ olursa L1320

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
fk555897

fk555897

Üye
830 TL'ye Nokia Lumia 925 var.

fk555897

fk555897

Üye
1 GB RAM Windows Phone 8 için yeterli. Nokia Lumia 925 hepsiburada.com'da 830 TL

emz

emz

Üye
Abi 925 kaçmaz. Nedense Nokia tarafından en sevilen cihaz. Sakın kaçırma paran varsa. Ben affetmezdim yani ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir ay içinde Lumia 735 de o civarlarında satışa çıkacak. Ben olsam onu değerlendirirdim

Hasand.

Hasand.

Üye
Bence en ıyı alabılecegın cıhaz nokıa lumıa 925 secım senın

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
İstediğin cihaz 925 bence