Telefon Tavsiyesi 800 TL Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
800 TL Telefon Tavsiyesi
Merhaba maxicep ailesi :D , max 800 (en fazla 50 100 esner bütçe) telefon arıyorum .
Sorularım var :
1-WP8 telefonlara baktım 1GB RAM ve 2GB RAM'li modeller var . Bütçeme göre 1 GB RAM'li telefon alırsam oyunlarda sıkıntı yaşarmıyım
2-6" ekranlı telefon sıkıntı yaratır mı ?
3-ZenFone 5'in internet-oyun performansı nasıldır ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ahh ah yine bir cep telefon öneri konusu :)
İnsallah tartışmasız güzrl bir konu olacak :)

Casper via v5 çıktı fiyatini bilmiyorum hoşuma gitti

Asus zenfone 6 da olabilir

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba maxicep ailesi :D , max 800 (en fazla 50 100 esner bütçe) telefon arıyorum .
Sorularım var :
1-WP8 telefonlara baktım 1GB RAM ve 2GB RAM'li modeller var . Bütçeme göre 1 GB RAM'li telefon alırsam oyunlarda sıkıntı yaşarmıyım ?
Ahh ah yine bir cep telefon öneri konusu :)
İnsallah tartışmasız güzrl bir konu olacak :)

Casper via v5 çıktı fiyatini bilmiyorum hoşuma gitti

Asus zenfone 6 da olabilir
Hocam elim kaydı konuyu açtım :D güncelledim mesajı zaten 5" olan Zenfone dikkatimi çekti 6" taşıması zor olur mu ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Asus Zenfone 6 alın ama çok büyük istemiyorsanız Motorola Moto G tavsiye ederim. Önceliğiniz Asus Zenfone 6 olsun.

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 6 alın ama çok büyük istemiyorsanız Motorola Moto G tavsiye ederim. Önceliğiniz Asus Zenfone 6 olsun.
Hocam 6" olacaksa L1320 alasım var ama nasıl taşıyacam 15.8 cm 8 cm ölçüsünde telefonu :DBu arada çok seri cevap geliyo :tşk: :maxicep:

ismail

ismail

Üye
L925de alternatifdir. Hepsiburada sitesinde 830 lira idi sanırım.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
WP'nin gideceği çok yol var daha, önermem. Zenfone 6 çok büyük geliyorsa Moto G öneririm.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Benim 800 hatta 900 lira bütçem var ise 600 liralik telefon yani moto G almazdım :)
1-2 ay bekleyin belki yeni çıkan moto G 2014 gelicek türkiyeye insallah onu alabilirsiniz 800-900 civari olur fiyat

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
WP'nin gideceği çok yol var daha, önermem. Zenfone 6 çok büyük geliyorsa Moto G öneririm.
Hocam stabilite sorunu var androidde . 512 ram 1.4 ghz işlemci (tek çekirdek) var telefonumda oyun oynamak getire menüde ve kilit ekranında bile kasma yaşıyorum o yüzden soğudum androidden
L925de alternatifdir. Hepsiburada sitesinde 830 lira idi sanırım.

Hocam 1GB RAM WP'de oyun oynamama engel olurmu ilerde ? Şuan ki 512mb 1GB davası gibi mağdur olurmuyum sizce ?

çaminci

çaminci

Üye
Hocam stabilite sorunu var androidde . 512 ram 1.4 ghz işlemci (tek çekirdek) var telefonumda oyun oynamak getire menüde ve kilit ekranında bile kasma yaşıyorum o yüzden soğudum androidden

Hocam 1GB RAM WP'de oyun oynamama engel olurmu ilerde ? Şuan ki 512mb 1GB davası gibi mağdur olurmuyum sizce ?

512 mbli teller öldü zaten
Androidde

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
Benim 800 hatta 900 lira bütçem var ise 600 liralik telefon yani moto G almazdım :)
1-2 ay bekleyin belki yeni çıkan moto G 2014 gelicek türkiyeye insallah onu alabilirsiniz 800-900 civari olur fiyat
Hocam 1GB RAM var Moto G'de Android için az bence 2GB altı android düşünmüyorum .(tecrübeyle sabit maalesef)
512 mbli teller öldü zaten
İlerde 1GB lılarda ölürmü peki ? pardon WP sandım :D :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Android kitkattan sonra stabillik kazandı diyebiliriz ama en az 1gb ram gerekmektedir android için o yüzden androidden soğumussunuz :)

1gb ramli bi wp sizi rahat 1-2 yıl idare edecektir bence
Ve yeni çıkacak bir oyun artik mc 5-6 mı olur Gta 4 mobil versiyonu mu olur o zaman belki 2gb ram ister bunada baya bi zaman var :)

Tavsiyem eğer internette gezerim video izlerim telefonla konusur görüşürüm derseniz Wp alın

Ama yok ben oyun oynucam oyunada para vermiycem derseniz almayin :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S3 falan :ehe zenfone 6 olabilir veya L925 bulunur mu bilmem ama iPhone 4s iyi olur :oke:

ismail

ismail

Üye

malesef bilgim yok :I

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
S3 falan :ehe zenfone 6 olabilir veya L925 bulunur mu bilmem ama iPhone 4s iyi olur :oke:
Hocam 4S babamda var kasma 0 oyun performansıda iyi tamam ama ekran ufak ve Ios 8den sonra destek bitiyo.S3 S4 S5 ****** almam :D
Android kitkattan sonra stabillik kazandı diyebiliriz ama en az 1gb ram gerekmektedir android için o yüzden androidden soğumussunuz :)

1gb ramli bi wp sizi rahat 1-2 yıl idare edecektir bence
Ve yeni çıkacak bir oyun artik mc 5-6 mı olur Gta 4 mobil versiyonu mu olur o zaman belki 2gb ram ister bunada baya bi zaman var :)

Tavsiyem eğer internette gezerim video izlerim telefonla konusur görüşürüm derseniz Wp alın

Ama yok ben oyun oynucam oyunada para vermiycem derseniz almayin :)
Hocam ne bileyim son zamanlarda hiç oyun oynamadım (5-6 aydır) sanırım WP alıcam.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Desire 516 da güzel bir cihaz 1950mah
snapdagon 200 1.2ghz quad core
adreno 302
9.7mm 160gr
TaM 800 TL :D
,

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
Desire 516 da güzel bir cihaz 1950mah
snapdagon 200 1.2ghz quad core
adreno 302
9.7mm 160gr
TaM 800 TL :D
,
Hocam bugün yakın bi arkadaşımın elinde gördüm bunu :D güzel stabil telefonda Androidden bıktım kusacam artık :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Fenomenon

Fenomenon

Üye
1- şuan için sorun olmaz. zaten wp akıcı bir sistem 1gb ram yeterli olur her oyuna ama ilerisi muamma. wp9 çıkınca belki bazı oyunlar 2gb ram isteyebilir belli olmaz.
2- 6" ekran sana göre sorun olur mu olmaz mı öğrenmek için eline 6" bir telefon al dene :) şahsen ben beleş verseler kullanamam çok büyük cebe falan da sığmaz. ama kişiye göre değişir tabiki.
3- zenfone kullanmadım ama incelemelerde gördüğüm kadarıyla oyunlarda kasma yapmıyor ancak o da önümüzdeki 1-2 yıl içinde çıkan üst seviye oyunlarda takılma yapabilir. ancak birçok oyunda grafik ayarı var, grafiği düşürünce sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
1- şuan için sorun olmaz. zaten wp akıcı bir sistem 1gb ram yeterli olur her oyuna ama ilerisi muamma. wp9 çıkınca belki bazı oyunlar 2gb ram isteyebilir belli olmaz.
2- 6" ekran sana göre sorun olur mu olmaz mı öğrenmek için eline 6" bir telefon al dene :) şahsen ben beleş verseler kullanamam çok büyük cebe falan da sığmaz. ama kişiye göre değişir tabiki.
3- zenfone kullanmadım ama incelemelerde gördüğüm kadarıyla oyunlarda kasma yapmıyor ancak o da önümüzdeki 1-2 yıl içinde çıkan üst seviye oyunlarda takılma yapabilir. ancak birçok oyunda grafik ayarı var, grafiği düşürünce sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
Hocam menüde falan zaten takılma yapmıyomuş WP'li telefonlar . Benim sorum Whatsapp-RF 14-Facebook-Twitter uygulamalarını rahat kullanabilirmiyim ?Ayrıca 180 boyum var 18 cm telefon taşımak ne kadar mantıklı tartışılır :D