Telefon Tavsiyesi 800-1500 TL Arası Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stef77

stef77

Üye
    Konu Sahibi
800-1500 TL Arası Telefon Tavsiyesi
Arkadaşlar şu an Ace 2 kullanıyorum. Çok fazla oyun oynuyorum, film izliyorum vs. Ama bana yetersiz gelmeye başladı artık. Bu yüzden performansı daha yüksek olan bir telefon almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Not:Galaxy S4 düşünüyorum ucuza bulabilirsem ama tavsiyelerinizle belki fikrim değişebilir.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
800-1500 baya açık bi aralık olmuş 1500 e yaklaşırım dersen s4 veya LG G2 almanı tavsiye ederim.. daha aşağısını almam rahat olur dersen S3 olabilir.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
LG G2

LimePie

LimePie

Üye
biraz daha bekleyip gm elite alabilirsin

LimePie

LimePie

Üye
o zaman lg g2 al ben 1 ay kullandım çok güzel bir cihaz s4le yarışmak ne kelime sollar s4ü

TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
General mobile discovery elite şubat ayının sonuna kadar çıkacak aksilik olursa marta sarkabilir beklemeni tavsiye ederim 1200 TL den satışa sunulcak diye biliyorum

ANIL

ANIL

Admin
Galaxy S4 almanı tavsiye etmem. Yeni modeller duyurulacak o yüzden beklemeni tavsiye ederim. Özellikle GM Discovery Elite modeli F/P ürünü olacak.

bilinçli

bilinçli

Üye
Kardeş bence elite yi beklemeni burdaki çoğu kişi sana tavsiye edicek.Bende tavsiye ediyorum.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
evet bide minik canavar Z1 Compact var 1500 tlcik :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
stef77

stef77

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkürler hepsini dikkate aldım ve biraz araştırma yaptım. S4'ü şuan aklımdan çıkarmış durumdayım. G2'nin özelliklerine baktım gerçekten çok iyiymiş. Yani şuan G2 düşünüyorum ama GM Elite'yi de herkes övüyor, biraz kafam karıştı açıkçası.

Invoke

Invoke

Üye
Cevaplarınız için çok teşekkürler hepsini dikkate aldım ve biraz araştırma yaptım. S4'ü şuan aklımdan çıkarmış durumdayım. G2'nin özelliklerine baktım gerçekten çok iyiymiş. Yani şuan G2 düşünüyorum ama GM Elite'yi de herkes övüyor, biraz kafam karıştı açıkçası.

Arada bir kere fiyat farkı var. Elit daha ucuz olacak ve yine Elitin donanımı daha üstün olacak. Tabi optimizasyonu vs. nasıldır bilemem, görmediğim cihaz için kesin konuşmak istemem ama G2 çevremde var gayet iyi bir cihaz. Acele yoksa Diskavri Eliti gördükten sonra karar verilebilir.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Gm kasa kalitesi iyi degil. Elite nasil olur bilemem ama discovery eğiliyor garantide yapmiyor. G2 kasasi saglamdir g2 almani tavsiye ederim

stef77

stef77

Üye
    Konu Sahibi
Arada bir kere fiyat farkı var. Elit daha ucuz olacak ve yine Elitin donanımı daha üstün olacak. Tabi optimizasyonu vs. nasıldır bilemem, görmediğim cihaz için kesin konuşmak istemem ama G2 çevremde var gayet iyi bir cihaz. Acele yoksa Diskavri Eliti gördükten sonra karar verilebilir.
Hocam Z1 Compact'la ilgili neler söylersin. Bir de Lg güncelleme vermiyor diyorlar. Dikkate almalı mıyım?

furkankama

furkankama

Üye
Hocam bence s4 mini de olur yada gm discovery de olur ama az daha beklerseniz gm elit alın derim...

Invoke

Invoke

Üye
Hocam Z1 Compact'la ilgili neler söylersin. Bir de Lg güncelleme vermiyor diyorlar. Dikkate almalı mıyım?

Evet, vermiyor. :D Bu ay içinde ya da olmadı önümüzdeki ay 4.4 alması lazım ama sonrası yine sıkıntı. Gerçi her firma öyledir, nexus ya da iphone olmadıktan sonra. Yeni cihazlar çıktıkça eskilerine destek azalır.
Z1 Compact daha küçük boyutlu bir cihaz. Sağlamlık olarak G2den iyi olsa da G2'nin ekranı, bataryası daha iyi.

stef77

stef77

Üye
    Konu Sahibi
Evet, vermiyor. :D Bu ay içinde ya da olmadı önümüzdeki ay 4.4 alması lazım ama sonrası yine sıkıntı. Gerçi her firma öyledir, nexus ya da iphone olmadıktan sonra. Yeni cihazlar çıktıkça eskilerine destek azalır.
Z1 Compact daha küçük boyutlu bir cihaz. Sağlamlık olarak G2den iyi olsa da G2'nin ekranı, bataryası daha iyi.
Sağolun hocam bilgiler için, biraz düşünüp karar vericem.Herkese teşekkürler konu kilitlenebilir.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
furkankama

furkankama

Üye
Hocam bencede çok güzel bir telefon g2 :) iyi bir seçim büyük ekran ve oyun ve filmlik bir telefon :D ve oldukça da iyi bir cihaz doğru seçim bencede onu alın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...