80 ve 90 ların çocukları...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Murat.

.Murat.

Üye

ahh ahhh:D
teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Astrosman

Astrosman

Üye
Ben 2000 yıllar daha 6 yaşında iken atari çok oynardım. Artı o teyp kasetleri onlarda bizde coktu. Hala duruyo önemli sanatçılarının neşet ertaş, hüseyin öksüz gibi......

• Beğen
Tepkiler: enkazcı ve Tuba
cardanadam

cardanadam

Üye
vay be ne günlerdi bana çocukluğumu hatırlattın teşekkür ederim ama daha bir sürü eksik var mesela kiraz şeker, leblebi tozu, macuncu amca, kurmalı oyuncak arabalar, kara şimşek dizisi ve trt evet trt den başka kanal yoktu sonra tele on çıktı ondan sonra özel kanallar döküldü şimdi çocukluğuma dönmek için neler vermezdim teşekkür ederim nur eski günleri hatırlattığın için

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve s@hr@
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Çanta da cepte bonibon
Coca colada neymiş, ozaman bixi kola ve RC kola vardı :D
elvan gazozuda unutmamak lazım ;)
yumiyum ve solucan yiyorduk :ehe
doritos diye bişey yok, onun adı panço
minti,turbo,kolalı,tipitip ve pembo çiğnerdik.
Prekazi ve simoviçi tanırdık bee.
Ken ve Ryu kardeşleri herkesten önce biz tanıdık ;)
Akşam ezan okunduğunda evde olmamız gerekirdi.
hiç sevmediğimiz olayda topumuzun gül veya akasya ağacına kaçmasıydı :(
o maç 20de bitemezdi yaa..
bide SSCB ne demekti yaa ;)

Teşekkürler Nur, eskileri hatırladım birden :lol

Evet :oke: pamuk şekerler o var ama hala arada alıyorum özeniyorum :utandım:
biz akşam ezanından sonra da oynardık hatta öylede güzel oluyordu tüm çocuklar sokakda aydınlatma bile güzeldi şimdi yok çocuk olmayınca aydınlatmada yok :ehe
bisiklete binmek bile güzeldi :) Çocuk parkına gitmek salıncaklar :salincak: ve buz gibi cam şişede cola içmek colanın yarısını köpürterek ziyan etmek :ehe

bu sakızları da unutmamak lazım :D
birde para çikolatalar vardı

ahh ahhh:D
teşekkür ederim
rica ederim :lol:

Ben 2000 yıllar daha 6 yaşında iken atari çok oynardım. Artı o teyp kasetleri onlarda bizde coktu. Hala duruyo önemli sanatçılarının neşet ertaş, hüseyin öksüz gibi......

Aynen bazı kasetler duruyor ama 2000 lerin kasetleri çok eskileri imha ettim :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
trtde cuma akşamları bir başka gece programı vardı saat 9da başlardı onu izleyeceğiz diye beklerdik saat 9a gelmeden uyurduk :D birde bizimkiler vardı :D

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
trtde cuma akşamları bir başka gece programı vardı saat 9da başlardı onu izleyeceğiz diye beklerdik saat 9a gelmeden uyurduk :D birde bizimkiler vardı :D
evet :D görevimiz tehlike vardı :D yalan rüzgarı vardı ... hayat ağacı vardı Güzeldi yaa :))

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
cardanadam

cardanadam

Üye
bayanlar şu diziler olmasa ne yaparlardı bilmiyorum :D benim hanımda aynı

• Beğen
Tepkiler: s@hr@ ve Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
vay be ne günlerdi bana çocukluğumu hatırlattın teşekkür ederim ama daha bir sürü eksik var mesela kiraz şeker, leblebi tozu, macuncu amca, kurmalı oyuncak arabalar, kara şimşek dizisi ve trt evet trt den başka kanal yoktu sonra tele on çıktı ondan sonra özel kanallar döküldü şimdi çocukluğuma dönmek için neler vermezdim teşekkür ederim nur eski günleri hatırlattığın için
rica ederim bende çocukluğuma döndüm zaten :) aynen eksik daha pek çok şey var :D
o an aklıma gelenleri yazdım :)

bayanlar şu diziler olmasa ne yaparlardı bilmiyorum :D benim hanımda aynı

yaa ben o zamanlar çocuktum evet teleon vardı ve tam yalan rüzgarının saatinde teleonda çizgi film vardı

ben onu izlemek istedim hep :ehe
sonra ikinci tv de anlaşma yaptık izin aldım orda izliyordum :d:

• Beğen
Tepkiler: .Murat. ve s@hr@
__xXx__

__xXx__

Üye
yeni nesil çok şanslı diyenler bence yanılıyor o kadar şanssızlar ki arkadaşlıkları sevmeleri herşeyleri sanal iyiyki 90ları görmüşüm

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...