8 tl ile sınırsız girme ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
8 tl ile sınırsız girme ile ilgili
arkadaşlar benim normal hattım avea herkes beni avea ile tanıyor uzun süredir, vodafone hat almayı düşünüyorum sadece her ay 8 tl sınırsız internet ile laptoptan internete girebilmek için. Yalnız şöyle bişey var doğal olarak avea hattım kapalı kalacak vodafone ile internete girerken ve aveayı kapatmamam lazım. Sorum şu: USB SIM CARD READER ile 8 tl sınırsız tarifesini kullanarak laptoptan internete girebilir miyim ?

1oyun

1oyun

Üye
Evet Girebilirsin :) Dediğin Yöntemi bende deniyorum :)

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
Arkadaşım telin nokia ise pc süite den blue tut tan bağlana BILIRSIN

enesfilik

Üye
sınırsız nasıl oluyor kotalı değil mi?

cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
kota sınırı yok o tarifede

harock

harock

Üye
Dostum sim okuyucu ile giremezsin :D vodem ile girebilirsin

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
arkadaşım telefonunu modem olrak kullanman lazım başka türlü giremezsin ama data sim kartlar var leptoplar için onadan çıkar usb ye tak ozaman olur :oke:

cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
daha sim kart ? biraz açar mısın?

ookkaayy

ookkaayy

Üye
kardeş illa vodafonla sınırsız 8 tl ye internete giricam videoyla dovnloadla müzik indirmeyle işim olmaz msn face googla girsem yeter diyosan nokia pc siute destekli wap gprs özellikli bula bilirsen 3g li 40 - 50 liraya 2 el bi telefon al tak sim cardı bagla bilgisyara gir internete bitek böyle

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
evet tabiki girebilirsin ama gercektende 8 tl internet süper bişi hemde sınırsız

emre2323

Üye
pc suite şart degil beyler isteyen olursa ayrıntılı anlatırım pm atmanız yeterlidir tel çok şarj yiyor ayrıca hep takılı kalacak şarja

septisist

septisist

Üye
ben de şunu söyleyeyim 8 tl sınırsız ama 100 mb'tan sonra hız 96 kpbs ye düşüyor oldukça yavaş ama yine de ben kan emici ttneti kapattırıp bunu kullanacam

salih_123

salih_123

Üye
kardeş illa vodafonla sınırsız 8 tl ye internete giricam videoyla dovnloadla müzik indirmeyle işim olmaz msn face googla girsem yeter diyosan nokia pc siute destekli wap gprs özellikli bula bilirsen 3g li 40 - 50 liraya 2 el bi telefon al tak sim cardı bagla bilgisyara gir internete bitek böyle
:evet: güzel yöntem bence paran varsa al bi 5800 (wlan özelikli en ucuz ve karizma tel. bence) hem wlan üzerinden bedava gir internette hemde vodafone sınırsız tarifesiyle peki neden mi 5800 çünkü video ve youtube destekli:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt