8 Sayfa Sembol Destekli Fontlar

Sponsorlu Bağlantılar

Aleksandra

Aleksandra

Üye
Çikolatalı kurabiye fontunu seçiyorum. Operaya giriyor her seferinde %83 e kadar geliyor ve ekran mavileşıp sonra da kararıyor ve reset atıyor bi çözümü yok mu bu işin...

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Çikolatalı kurabiye fontunu seçiyorum. Operaya giriyor her seferinde %83 e kadar geliyor ve ekran mavileşıp sonra da kararıyor ve reset atıyor bi çözümü yok mu bu işin...

ben opera mini kullanıyorum sıkıntı yok ama anlamadım ki..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk: dostum eline sağlık

Anil-D

Anil-D

Üye
abi verdigim fontu yapmamısın

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Dostum Bu en sondakini uyguladim ama opera mobile ve mini hata veriyor

- - - Eklendi - - -

Dostum Bu en sondakini uyguladim ama opera mobile ve mini hata veriyor

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Teşekkür ederim :)

Anil-D

Anil-D

Üye
verdigim font olmamıs

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bende neden hata çıkmıyo anlamadım gitti ya.. opera mini sürümü kaç?

- - - Eklendi - - -

hangi font?

mobile ve mini ikiside son sürüm veri toplanıyor diyor Sonra restart atıyor telefon

x-scarface

x-scarface

Üye
Bahadır abi sen sorun yaşadığın bi fontla yaşamadığın 8 sayfa sembollü fontu bana verirmisin bi bakmak isterim :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum valla font uyumlumu diye hiç bakmadım daha önce ama chococooky Bu font ile sorun çıkmıyor

alttaki sorun çıkartan

eklentideki sorun cikartmayan

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
:tşk:

hhasanerturun

Üye
ya bu fontları nasıl uyguluyoruz acaba bi yardımcı olurmusunuz?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Kardeş dosyanın uzantısı .ttf olarak çıkıyor. Sis uzantıları kurup Flipfont programı yardımı sayesinde fontları seçebiliyorum ama bunlar olmuyor. Biri bana bunu nereye atacağımı söyleyebilir mi ? Öğrenmenin yaşı yoktur :D

x-scarface

x-scarface

Üye
Kardeş dosyanın uzantısı .ttf olarak çıkıyor. Sis uzantıları kurup Flipfont programı yardımı sayesinde fontları seçebiliyorum ama bunlar olmuyor. Biri bana bunu nereye atacağımı söyleyebilir mi ? Öğrenmenin yaşı yoktur :D

Font zoomer adlı proğramla kolayca yapabilirsiniz.

x-scarface

x-scarface

Üye
dostum valla font uyumlumu diye hiç bakmadım daha önce ama chococooky Bu font ile sorun çıkmıyor

alttaki sorun çıkartan

eklentideki sorun cikartmayan

Abi bu fontlarda 8 sayfa sembol yok ki :allalla:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi

mobile ve mini ikiside son sürüm veri toplanıyor diyor Sonra restart atıyor telefon

mobile kullanmıyorumda mini benimde son sürüm ama veriyi topluyo ve devam ediyo sıkıntı yok bende.. e6 minik diye eziyonuz ama bak canavar nasıl çalışıyo :naughty:

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

font zoomer ile uyguluyoruz biz o yüzden ttf uzantılı senin yöntemi hiç bilmiyorum ben

- - - Eklendi - - -

Abi bu fontlarda 8 sayfa sembol yok ki :allalla:

nasıl yok ben nasıl kullanıyorum.. Resimlerde de görülüyo güç tuşunda simgelerde var 8 sayfa sembolde de sıkıntı yok..

- - - Eklendi - - -

8 sayfanın resmini çekipte yollarım isterseniz

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Yanlış anlamayın amacım iftira vs değil bi ekran görüntüsü koyarmısınız daha net anlayabilirim böylece.

burakkk97

Üye
Tesekkurler Faruk abi :)

Üst Alt