8 mp kamera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
8 mp kamera
merhaba c6-01 kullanıcıyım telefon araştırırken bu telefonun 8 mp kamerasını çok büyük artı olarak görüp aldım fakat çektiğim resimler pc de hiç kaliteli gibi gelmiyor bana... Normal olarak mi böyle yoksa telefonu bi garantiye falan göndermeli miyim? 8 mp kameradan çıkan fotoğraf nasıl olmalı?

Febris

Üye
CameraPro kullanın birazda olsa yükseltirsiniz resim kalitesini..

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
deneyeceğim teşekkürler

kardeş benim çektiğim fotoğraflar tabir doğruysa Cam gibi,bi önerim var, telefonun ekranı küçük olduğundan çekerken küçük el titremeleri belli olmuyor ama bilgisayarın ekranı büyük olduğundan daha çok belli oluyor bu yüzden elini sabit bir yere dayararak çekmeye çalış

lewwwent

Üye
sizdede flashlı çekimlerde kırmızı göz sorunu oluyormu ?

kamera ayarlarını kullanın arada fark oluyor foto çekerken tlf da mekan çekimlerinde otomatikden alın siz manuel yapın

bende 8mp'e aldananlardan im arkadaşım ne yazıkki otofocus yok bu cihazda başka bir konuda bir arkadaşın dediği gibi 6303 samsung d900 gibi eski cihazlar fotoyu daha güzel çekiyor çünkü otofocus var yapacağın şey sabitleyerek çek biraz düzelir ah nokia ah

pasha14

Üye
Fotoğrafı çektiğin ortama göre değişir. Işık az gelir , çok gelir parlama olur bişey olur illa ki de bi sebepten dolayı fotoğrafların iyi çıkmaz veya elin titriyor olabilir sen bunu fark edemeyebilirsin ama elinde ki telefon en ufak titremede bile görüntünün bozulmasına sebep olur. Ayrıca ben C7 kullanıyorum şuana kadar bu telefonun hiç kötü fotoğraf çektiğini görmedim arkadaşlarımda C6-01 var kameradan herkez memnun.

arkadaş doğru diyor odaklama yok. Neye yaradı ki.o konuda 701 de aynı

arkadaşlar bende c7 kullanıyorum ama çektiğim fotoğraflardan asla şikayetci değilim. Çok net fotoğraf çekiyor. Ve odaklamanın artıları var ama eksileri de var. Mesela manzara fotoğraflarında tek bir noktaya odaklaması, fotonun kalanının bulanık olması demek. Ama c7 de odaklama olmamasını artı olarak düsunenlerdenim. Çünkü çekilen fotoğrafların en net halini görüyorsunuz. Ve daha hızlı fotoğraf çekimi yapıyor bu sayede. Bir de kesinlikle kameranın 100de100 çekmesi için ayarlar var(mod olarak) kesinlikle tavsiye etmem. Çünkü hem kalite düşüyor hem de gereksiz yere 5-6 mb oluyor. Yakınlaştırıp incelerseniz telefonun orjinal çekimlerin ne kadar net olduğunu da görürsünüz. Bunları belirtmek istedim.

atakan25

Üye
ışık az gelince ayarlayıp öyle çekiyorum gayet iyi bence

fotografları ekrandan çekin tuştan çekince titreme yapıyor ve bozuyor fotografı

fuzzzuli

Üye
bende 8mp aldananlardanım telefon c7.tek çaren foto çekerken telefonu olabildiğince sabitlemek tabi buda yetmez çektiğin görüntüde sabit olmalı.. c7 kullanan bi arkadaş hiç kötü fotoğraf çekmediğini söylemiş c7 nin..gidip bi düğün salonunda halay çekenleri bi çeksin o zaman görür c7 nin ne mal olduğunu

Türe

Üye
öenmli olan lensin kaliteli olmasıdır

[ENGİN]

Üye
hareket halınde resim çekeceksen spor moduna alman gerekir bak o zaman nasil çekıyor

Spor modunu görüştüm sanki,

bizim telefonlarda carzeiz kullansalar zaten direk +200 tl ekle adamlar yoksa nasıl satıcaklar n8 i bide dikkat ederseniz nokia amiral telefonlarına iyi kamera koyuyor 5800 da camera iyidi denebilir ama diyer sürümlerinde af yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...