Bende de yaklaşık bu değerlerde.
800 mb dosyayı 1 saatte indirdi bundan önce ttnet 8mbps kullanıyodum onda hızlıydı 20-25 dk da indiriyodu 1 gb dosyayı.8mbps ise normal değil 8mbps'ye kadar ise normal.
- - - Eklendi - - -
TTnet 8 mbps'e kadar..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sabit 8 mbps ise normal değil. 8 mbps'e kadar ise normal bende de hız aynı... Adil kullanım kotasını aştıysan hız düşmüş olabilir.
bu ay doğru düzgün kullanmadım interneti yani kotayı aşmadım , 8 mbps'e kadar olunca ne verirlerse onumu kullanacaz hız neye göre belirleniyo?16MBps internet aldım sözde adsl indirmeler 2MBps ile iniyor![]()
Pardon, bizim kampanya 8 mbps'e kadarmışbu ay doğru düzgün kullanmadım interneti yani kotayı aşmadım , 8 mbps'e kadar olunca ne verirlerse onumu kullanacaz hız neye göre belirleniyo?
hayır saniyede 250kb indirirsin.
2 mbps mi yoksa saniyede 2 mb mi indiriyor
%40 artırınca düzeldi amaIron Man 3 filminde adamlar 9 megabit internete yavaş dediler o aklıma geldi![]()

7,2 mbps ile 3mb/s olmaz kivodafone vodem im var 7.2 mbps. İndirm hızı 3mb sn de az dimi dostlaraylık 90 lira + 1.31 lira vergi ödüyorum
![]()

%40 artırınca düzeldi ama
- - - Eklendi - - -
7,2 mbps ile 3mb/s olmaz ki![]()

Vodafone a sor oluyor işte![]()
onun için 25mbps civarı olması lazım bence ilginç.Iron Man 3 filminde adamlar 9 megabit internete yavaş dediler o aklıma geldi![]()