8 mbps için normalmi

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
8 mbps için normalmi

internetimiz bir kere dsl hattından kesilmişti ilk geldiğinde bundan çok daha düşüktü belli bir süre sonra yükseldi ama son 1 aydır bundan hiç artmadı dmart-net kullanıyoruz. 8mbps için normal mi? normalse firmayı hiç aramayacağım.

x-scarface

x-scarface

Üye
Bende de yaklaşık bu değerlerde.

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Bende de yaklaşık bu değerlerde.

sizinkidemi d-smart ? Bu hızda kullanılmaz ya :( 800 mb dosyayı 1 saatte indirdi bundan önce ttnet 8mbps kullanıyodum onda hızlıydı 20-25 dk da indiriyodu 1 gb dosyayı.

codblackops2

codblackops2

Üye
8mbps ise normal değil 8mbps'ye kadar ise normal.

- - - Eklendi - - -

TTnet 8 mbps'e kadar..

ANIL

ANIL

Admin
Sabit 8 mbps ise normal değil. 8 mbps'e kadar ise normal bende de hız aynı... Adil kullanım kotasını aştıysan hız düşmüş olabilir.

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Sabit 8 mbps ise normal değil. 8 mbps'e kadar ise normal bende de hız aynı... Adil kullanım kotasını aştıysan hız düşmüş olabilir.

Pardon, bizim kampanya 8 mbps'e kadarmış :( bu ay doğru düzgün kullanmadım interneti yani kotayı aşmadım , 8 mbps'e kadar olunca ne verirlerse onumu kullanacaz hız neye göre belirleniyo?

• Beğen
Tepkiler: ANIL

nimeemin

Üye
16MBps internet aldım sözde adsl indirmeler 2MBps ile iniyor:)

Mert

Mert

Üye
Iron Man 3 filminde adamlar 9 megabit internete yavaş dediler o aklıma geldi :D

enterneoll

enterneoll

Üye
aslında dünya şartlarına göre çok yavaş ama türkiye şartları mükemmel :D

ANIL

ANIL

Admin
Pardon, bizim kampanya 8 mbps'e kadarmış :( bu ay doğru düzgün kullanmadım interneti yani kotayı aşmadım , 8 mbps'e kadar olunca ne verirlerse onumu kullanacaz hız neye göre belirleniyo?

Bulunduğunuz konuma göre değişiyor.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

killiadam2

Üye
vodafone vodem im var 7.2 mbps. İndirm hızı 3mb sn de az dimi dostlar :D aylık 90 lira + 1.31 lira vergi ödüyorum :D

SheFy

SheFy

Üye
Burdakiler byte ile bit i çok karıştırıyorlar :D byte büyük B , bit küçük b harfi ile gösterilir. 2mbps = 256kB/sn 2MBps =2MB/sn .

Üst Alt