güzel bir buluşma olmuş bende katılacaktım ama
bayramı rizede geçirmek zorunda kaldım
ve bunuda biliyorum, ben olsaydım bu kadar eğlenemezdiniz![]()

paranın ve konturunun olmamasının sorumlusu biz degılız 12 de denıldı ewet bazı arkadaşlarımız gecikti 13.30da ancak toparlandık geri ödemeli arayabılırdın arkadaşım çağrı atabılırdın bütün suçu burada bize yükleyemezsin
ve buluşma saat kaçtaydı
burda 12:00 yazıyor ama 13:30 da buluşmuşsunuz
sordum birisine ,söylemedi
ve param yoktu arayamadım
7 ytl vardı oda yol paramdı
yapacağınız aktivitelere katılmayacaktım zaten
xkadir bilir
neyse bidaha gelmem zaten![]()
Dj Airmax™;1074080' Alıntı:paranın ve konturunun olmamasının sorumlusu biz degılız 12 de denıldı ewet bazı arkadaşlarımız gecikti 13.30da ancak toparlandık geri ödemeli arayabılırdın arkadaşım çağrı atabılırdın bütün suçu burada bize yükleyemezsin
senınde bukadar sert olman gerekmıyorDj Airmax™;1074080' Alıntı:paranın ve konturunun olmamasının sorumlusu biz degılız 12 de denıldı ewet bazı arkadaşlarımız gecikti 13.30da ancak toparlandık geri ödemeli arayabılırdın arkadaşım çağrı atabılırdın bütün suçu burada bize yükleyemezsin

senınde bukadar sert olman gerekmıyor
yokmuş işte çocugun parası neyapsın yanı
neyse kardeşım üzülme sen kısmet
her şerde bi hayır vardır belkı gitmemen senın için ii olmuştur![]()

soneday arkadaşım seni bidahaki buluşmada mutlaka aramızda görmek isteriz buluşmaya gelip aktivitelere katılman için maddiyatın hiç bir önemi yok burada önemli olan dostluk eminim birdahaki buluşmaya geldiğine pişman olmayacaksın.
Dj Airmax™ arkadaşımn adına özür diliyorum biraz sert çıkışmış
0506 630 96 24 benim numaram
969605066309624 diye tuşlarsan ödemeli atabilirsin![]()
tamam sağol
avea iyi oldu
ama bidahkine söz veremem

Dj Airmax™;1074364' Alıntı:ben baslatmadım ama özür dileyeyım yınede
bıdahakıne sonedayın evinin önünde buluşuruz dışarı çıkmazsa zillere basıp kaçarızeninde sonunda çıkar dışarı

Dj Airmax™;1073932' Alıntı:yaaa ben özledım sizi yaw bıdaa buluşalım çok güzel kayboluyoruz![]()
s yokısa ben mi görmedim
açıklama lütfen 
anlaşılan gzl geçmiş buluşmanız
--------------- Ekleme ---------------
senin foto yoks yokısa ben mi görmedim
açıklama lütfen
![]()
gorunmez olmayı sevıyorum bır dahakı buluşmada resım cektırecegım
Senden de saygı bekliyoruz, maddiyatın önemi yok.. (başka bir örn; halı saha buluşmasında halı sahanın parasını 5 kişi verdik,12 oyuncu varken..)
)) kavganın haddi hesabı yok, ama buluşmada en kral muhabbeti de yaptık
çok da eğlendik, forumda olan anlaşmazsızlıkları (bu kelimeyi ben mi yazdıM ?
)burada bırakıyoruz, bende bu tavrını unutuyorum, kırdıysamda özür dilerim.. iyi forumlar.