Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 Mart Kadinlar Gunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo
Üye
Konu Sahibi
8 Mart Kadinlar Gunu
Butun hemcinslerimin kadinlar gununu kutluyorum. Kadin oldugumuzun 1 gun degil her gun akillara gelmesi dilegiyle..
Revengeful
Emekli Yönetici
Gününüz kutlu olsun
tempestshine
Üye
Bütün kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun.
Emrgncy
Üye
Ben bu gün olayına karşıyım. Anneler günü , Babalar günü, Kadınlar günü .
Böyle kutsal varlıklar 1 gün değil hergün hatırlanmalı. Annen, Anneler gününde bir hediye alacağını tahmin eder, Önemli olan hediyeyi hiç beklemediği bir anda vermektir.
Yinede Tüm kadınların 8 mart Dünya kadınlar günü kutlu olsun. Özellikle savaşın ve Afetlerin yaşandığı bölgedeki kadınların.
Ayrıca Biz erkeklerin niye kutlanacak bir günü yok
Hani gün olayına karşıydın? Biz sizi her gün hatırladığımız için öyle bir gün yok. En basitinden bir kız bir erkegi ozlemek icin 1 gunu beklemez, hep ozler, bekler. Ama ben ask acisi ceken bir erkege rastlamadim.
Hani gün olayına karşıydın? Biz sizi her gün hatırladığımız için öyle bir gün yok. En basitinden bir kız bir erkegi ozlemek icin 1 gunu beklemez, hep ozler, bekler. Ama ben ask acisi ceken bir erkege rastlamadim.
Erkekler sahip olduklarının kıymetini ancak kaybettiklerinde anlarlar.
Tecrübeyle sabittir. Aşk acısı çeken erkeğe rastlamadım sözüne katılmıyorum. Onun içinde çağlayan vardır ama dışına damla sızdırmaz.
Bir erkek derdini ancak bir dostuna açar. Yalnız şu zamanda gerçek dost bulmak çok zor.
'Dost omuzları sizin göz yaşlarınızla ıslanan kişidir.'
Erkekler sahip olduklarının kıymetini ancak kaybettiklerinde anlarlar.
Tecrübeyle sabittir. Aşk acısı çeken erkeğe rastlamadım sözüne katılmıyorum. Onun içinde çağlayan vardır ama dışına damla sızdırmaz.
Bir erkek derdini ancak bir dostuna açar. Yalnız şu zamanda gerçek dost bulmak çok zor.
'Dost omuzları sizin göz yaşlarınızla ıslanan kişidir.'