TheeBeLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
olsun ne güzel işte kafamı dinlerimyuh ne yaptınbence canfala ndileme çünkü kıyamet kopsa ozaman evrende tek sen kalmazmısın
zaman makinesini neypacan evrenin oluşumunamı bakcan hem kullanıp geçmişini değiştirirsen geleceğinde kayar dilek hakların silinir geçmişte kalırsın veya yok olursun hiç doğmamış olursun
sağolasın kardeşcastle senin haklarını kullanı verem bari senin yerine dünyanın resetlenmesini diliyorum insanalr aynı kalcak ama dünya kıtalar bölündükten sonraki halini alacak evler binalar eşyalar yok doğal ordam bide yaprak olcaktabi çıplak gezmek sitemeyiztamam elbiseler olsun madem üşürüz
----------Eklendi @ 22:40:14 ---------- Yazıldı @ 22:39:21 ----------
Mareşal başınsaolsun keşke herkezinki hayatta olsa
en güzel dilek.Bu olduktan sonra zaten baska ne istersinki?1 - ailemin hayatta olmasını dilerdim
başka yok
en güzel dilek.Bu olduktan sonra zaten baska ne istersinki?
çok özlediysen ve hayattan bıktıysan yanlarına git bir tabanca bul tam beyninin içine sık acı çekmeden öl tabi salisenin 4/1 de bir acı hissede bilirsin tabi ama hemen geçer sonra hop mezara
Senin amacın ne yaçok özlediysen ve hayattan bıktıysan yanlarına git bir tabanca bul tam beyninin içine sık acı çekmeden öl tabi salisenin 4/1 de bir acı hissede bilirsin tabi ama hemen geçer sonra hop mezara
ciddenmi çoktandır inci hsap bulmaya çalışıyorum galiba bir dileğim kısmen gerçekleşti1)tum sevdiklerimin saglıgı
2)saglam bi bilgisayar
3)n9
4)galaxy s2
5)stephen elop olsun
6)maxicep hic kapanmasın
7)inciye yazar alımı falan olmasın
(cok istiyorsan sana fake mi verebilirim nasıl olsa bıyıklıya silmesini soyleyecektim)
İyi o zaman gelen kutuna bak bi tane dötuncu hesabı kuzu kuzu yatıyor ordaciddenmi çoktandır inci hsap bulmaya çalışıyorum galiba bir dileğim kısmen gerçekleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?