7710 (series 90) Cular Hepimiz Burya, Toplanma Zamanı.....

Sponsorlu Bağlantılar

bynedim

bynedim

Üye
Yeni versiyon gelsinde senden farkları öğrenelim.. Bir de ben kasa yani kapak almak istiyorum, Nokia shop'ta ne kadardır acaba kapakları? Veya varmıdır bulurlarmı? Benim kapağı geçende çizdim ve soyuldu hafif, yine kötü bi tarafı yok ama daha koyu bi renk kapak istiyorum, var mı gören bilen? Fiyatları özellikle..

kingjack

Üye
<div class='quotetop'>(bynedim &#064; May 4 2006, 09&#58;49 PM) [post=328355]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yeni versiyon gelsinde senden farkları öğrenelim.. Bir de ben kasa yani kapak almak istiyorum, Nokia shop&#39;ta ne kadardır acaba kapakları? Veya varmıdır bulurlarmı? Benim kapağı geçende çizdim ve soyuldu hafif, yine kötü bi tarafı yok ama daha koyu bi renk kapak istiyorum, var mı gören bilen? Fiyatları özellikle..
[/b][/quote]

ben gormustum gtti gidiyor da fln dı galiba adamın biri satıyodu
mavi koyu sayılır bi renk orjinal renklerinden farklı idi 50 ytl fln istiyodu baska da bilmiyorum ..
sen ogrenince banada bildir ok ?

bynedim

bynedim

Üye
<div class='quotetop'>(kingjack &#064; May 4 2006, 10&#58;53 PM) [post=328360]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(bynedim &#064; May 4 2006, 09&#58;49 PM) [post=328355]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yeni versiyon gelsinde senden farkları öğrenelim.. Bir de ben kasa yani kapak almak istiyorum, Nokia shop&#39;ta ne kadardır acaba kapakları? Veya varmıdır bulurlarmı? Benim kapağı geçende çizdim ve soyuldu hafif, yine kötü bi tarafı yok ama daha koyu bi renk kapak istiyorum, var mı gören bilen? Fiyatları özellikle..
[/b][/quote]

ben gormustum gtti gidiyor da fln dı galiba adamın biri satıyodu
mavi koyu sayılır bi renk orjinal renklerinden farklı idi 50 ytl fln istiyodu baska da bilmiyorum ..
sen ogrenince banada bildir ok ?
[/b][/quote]

Ya sonuçta bu değiştokuş kapak, yani nokia kasalarını normalde değişmeyen cinsleri bile 40 ytl&#39;den değiştiriyorlar bir internet üzerinden kargo vs. ile bilmediğim kapağı almak istemedim. Nokia shop&#39;a bi sorucam artık..

mucab77

mucab77

Üye
arkadaslar bende 7710 aldım
gercekden cok güzel telefon

yanlız bunda wma dinlememiz için bi program yokmu yahu

omer7710

Üye
benım sorunumda msn yukleyemıyorum bılen varsa tarıf etsın

worldcild

Üye
olsada toplansak :)

zbyrdogan86

Üye
Saol

teamsys

Üye
ellerine sağlık kardeş

tarim58

Üye
2 seneye yakın 7710 kullanıyorum ama doğru düzgün proğramı yok elinde olan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur

emiri311

Üye
;ARKADAŞLAR BENDE TELİ YENİ ALDIM BURDA BİR KAÇ OYUN VAR İYİ PAYLAŞIMLAR :D

irfocep

Üye
arkadaslar 7710 uma program oyun tema nerden bulabılırım teşekkur ederım

n7710

Üye
telefon super pekı bu evde versıyon yukleye bılırmıyız yanı bunu bılenvarmıı

ROOKHO

Üye
kardesim bana tema lazım nereden indirebilecegimi ögrene bilirmiyim

fyaman

fyaman

Üye
migg 33 kullanın msn için çok iyi program ve diğer programlar gibi kontr de yemiyo fazla ortalama 1 saatte 2-3 kontr gidiyo ve gayet de güzel bişey

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
saol

polo291

polo291

Üye
bekleriz

ahmetsfx

ahmetsfx

Üye
Tema arayan arkadaşa iki tema öneriyorum