7710 Almayı Düşünüyorum Ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lodos233

Üye
    Konu Sahibi
7710 Almayı Düşünüyorum Ama
arkadaşlar 3230 telimi 7710la değiştirmeyi düşünüyorum ama telefonu hiç görmedim sadece yazılanlardan biliyorum kullanmakta zorluk çekermiyim ses çıkışı nasıldır stereomudur 3230un sesi mono olduğu için pek iyi değil kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

RockFord Fosgate

Üye
7710 cok ozellıklı ve guzel bır teldır 3ay kullandım yanlız tek bır kotu oz war ama kısıden kısıye deısır boyutları bıraz buyuk tus takımı yok dokunmatık ekran tam anlamıyla super ses cıkısı stero ve cok guzel ses werıyo gerek hoperlorden gerek kulaklıktan mukemmel!!!!hafıza katı war ve 80 kusur 90 mbta tel hafızası war gayet ıyı ama buyuk karar senın !!ama 3230 u kesın sat cunku baya kotu bı tel!

denizersoy

Üye
7710 kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum ha eğer dersenki series 60 uygulamalarını çalıştırmıyo çalıştırsada buna gerek yok zaten çogu program yüklü gelio içinde mp3 player word exel powerpoint v.s. radyo filam süper biraz iri kıyım ama zamanla alışıosun en güzel özelliğide ekranı büyük trende otobüste divx izle aslan marka ...

RockFord Fosgate

Üye
eger yasın gencse 16-17-18 ıse alma derım ama bu yasların telefonu deıl cunku!

bjk_li_fatih

Üye
<div class='quotetop'>(moon12 &#064; Jan 26 2006, 09&#58;41 PM) [post=264419]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar 3230 telimi 7710la değiştirmeyi düşünüyorum ama telefonu hiç görmedim sadece yazılanlardan biliyorum kullanmakta zorluk çekermiyim ses çıkışı nasıldır stereomudur 3230un sesi mono olduğu için pek iyi değil kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
[/b][/quote]
valla dostum 7710 3230a çok basar.deli makina.yalnız o makina dokunmatik ekranlı.yani ilk aldığında seni biraz zorlar.ekrana alışman konusunda diyorum.n gage in dokunmatiğini düşün o tip bişiy.al derim ben...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
arkadaşım ben kullandım daha turkiyede yokken yurd dısınden getirtdim 1.400.000.000 ecok yavaş cok buyuk bi işe yaramaz kamerası cok ii okadar ayrıca fiyatıda cok ucuz 1 aysonra sattım kalemini kaybettim 600.000.000 milyona ama cok pişman oldum alıcaksan tutulan bi telefon al sattıgında zorluk cıkarmasın

lodos233

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok teşekkür ederim tavsiyelerinize uyarak 7710 umu aldım çok beğendim süper bişii herkese tşkr

amedian

amedian

Üye
o zaman hayırlı olsun diyeyim yoruma gerek kalmadı

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
memnunsan laf yok hayırlı olsun kardeşim temiz kullan kalemini kaybetme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt